Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τραπέζωσε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές ο Ανδρουλάκης – Τι τους ευχήθηκε μετά το δείπνο

tags :
Τραπέζωσε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές ο Ανδρουλάκης – Τι τους ευχήθηκε μετά το δείπνο

Τα θέματα που συζητήθηκαν στο τραπέζι

Σχετικά Άρθρα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρέθεσε δείπνο στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, σε γνωστό εστιατόριο στο Γουδί, για να ανταλλάξουν απόψεις και να συσφίξουν τις σχέσεις τους.
Στο τραπέζι βρέθηκαν συνολικά 32 υποψήφιοι ευρωβουλευτές, καθώς 10 από τους συνολικά 42 του ευρωψηφοδελτίου δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών» λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Μεταξύ των θεμάτων που έπεσαν στο τραπέζι ήταν η επίσκεψη του ευρωπαίου υποψήφιου της ομάδας των Σοσιαλιστών, Smit, στη Θεσσαλία και η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άγκυρα και η συνάντησή του με τον Erdogan.
Αναφορικά με τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «έπρεπε πολύ νωρίτερα να έχουμε κάνει διάβημα στην Ευρώπη και βέβαια σε όλα τα διεθνή fora για να προστατεύσουμε αυτά τα μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς».
Ο Νίκος Ανδρουλάκης ευχήθηκε σε όλους τους υποψήφιους καλό αγώνα και τόνισε πως ενωμένοι θα συνεχίσουν να παλεύουν για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης