Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπηλιωτόπουλος: Δύο κόσμοι στη ΝΔ - Έχω τεχνοκρατική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, άφθαρτος ο Κασσελάκης

Σπηλιωτόπουλος: Δύο κόσμοι στη ΝΔ - Έχω τεχνοκρατική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, άφθαρτος ο Κασσελάκης
"Στην πραγματικότητα δύο κόσμοι βρίσκονται στη ΝΔ, με τη διαφορά ότι αυτή που κυβερνά είναι η συνιστώσα του ελεγχόμενου παλιού εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ που έχει πολεμηθεί για μία σειρά σκανδάλων", ανέφερε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος
Σχετικά Άρθρα
«Με τον ΣΥΡΙΖΑ έχω τεχνοκρατική σχέση. Δεν ανήκω στα στελέχη που έχουν τη θεσμική ιδιότητα της εκπροσώπησης του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος ανέφερε για τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη πως έχει πολλές επικοινωνιακές δεξιότητες και δεν χρειάζεται επικοινωνιακές κατευθύνσεις.
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στο mega σημείωσε πως ο κ. Κασσελάκης έχει χαρακτηριστικά φρεσκάδας και ζωντάνιας, είναι άφθαρτος και πετυχημένος.
Όπως είπε, «το κοινό χαρακτηριστικό είναι στον τρόπο που επικοινωνούσα εγώ και στον τρόπο που επικοινωνεί με άλλα μέσα κάτω από άλλες εποχές ο Κασσελάκης, ο λεγόμενος αντισυμβατικός, πιο μπροστά από την εποχή μας. Πολλές φορές ο κόσμος που έχει συνηθίσει σε συγκεκριμένες φόρμες συμπεριφοράς και έρχεσαι κι επικοινωνείς με διαφορετικό τρόπο, στην αρχή σαστίζει, κρατά μία απόσταση, μέχρι να συνειδητοποιήσει τελικά ότι αυτό που έχεις να πεις είναι πιο σημαντικό από τον τρόπο με τον οποίο το λες».

Δύο κόσμοι στη ΝΔ

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας που εντάχθηκε στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δήλωσε πως ανέκαθεν ανήκε στον προοδευτικό δημοκρατικό χώρο, γεγονός που δεν αποτελεί έκπληξη που συνεργάζεται «με ένα κόμμα που προέρχεται από την Αριστερά και διεισδύει στην πλευρά του δημοκρατικού χώρου».
«Ήμουν πάντα στο δημοκρατικό κέντρο. Είμαι από αυτούς που είχαν ένα πνευματικό παιδί, τον λεγόμενο μεσαίο χώρο. Όταν η ΝΔ μετά τον Κώστα Καραμανλή άνοιξε την πόρτα της σε ακραία στοιχεία και μετατοπίστηκε δεξιά. Είναι λογικό ένα κομμάτι του μεσαίου χώρου να αισθάνεται ορφανό», ανέφερε.
Πρόσθεσε πως «όταν ο ΣΥΡΙΖΑ με πειστικό τρόπο διεισδύει στον μεσαίο χώρο, δηλαδή « αγκαλιάζει τα προβλήματα της μεσαίας τάξης και ανοίγεται από τη δημοκρατική Αριστερά μέχρι το κέντρο, αντιλαμβάνεστε ότι ένα κομμάτι του μεσαίου χώρου είναι εφαπτόμενο με αυτό το άνοιγμα».
Για τη Νέα Δημοκρατία, υπογράμμισε πως αποτελείται από δύο κόσμους, ενός εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ που κυβερνά και ενός ακραίου στοιχείου που προέρχεται από κόμματα δεξιότερά της.
Όπως επισήμανε, «δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταλάβει τον κεντρώο χώρο. Το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει άνοιγμα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ ή πολλά κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι στελέχη της κυβέρνησης ΝΔ, αυτό που κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ισορροπεί δύο πράγματα».
«Πρώτον, ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή για ακραία στοιχεία. Δεύτερον, αν δείτε την προεκλογική περίοδο στο Ζάππειο, που υποτίθεται ήταν η μεγάλη επέτειος της ΝΔ, η ομιλία του κ. Σαμαρά ήταν πλατφόρμα alt right, όλη η ΝΔ ήταν από κάτω και χειροκροτούσε. Στην πραγματικότητα δύο κόσμοι βρίσκονται στη ΝΔ, με τη διαφορά ότι αυτή που κυβερνά είναι η συνιστώσα του ελεγχόμενου παλιού εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ που έχει πολεμηθεί για μία σειρά σκανδάλων», συμπλήρωσε.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης