Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης από Ρέθυμνο: Δυναμικό και μακριά από λογικές lifestyle και celebrities το ψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Χαρίτσης από Ρέθυμνο: Δυναμικό και μακριά από λογικές lifestyle και celebrities το ψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς
Την κρίση της ακρίβειας πρέπει να την πληρώσουν αυτοί που πλούτισαν από την ακρίβεια, επισήμανε ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς
Με ομιλία στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου συνεχίστηκε το βράδυ της Τετάρτης 15/5 η περιοδεία του προέδρου της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση στην Κρήτη.
Μιλώντας σε φίλους και μέλη του κόμματος από το Ρέθυμνο, ο κ. Χαρίτσης αναφέρθηκε στη σημασία των ευρωεκλογών και τόνισε ότι το ευρωπαϊκό οικοδόμημα βρίσκεται σε βαθιά κρίση.
Η Ευρώπη είναι καθηλωμένη σε σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική, ανέφερε.
Άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τα θέματα της ακρίβειας, της εξωτερικής και της κοινωνικής πολιτικής, αλλά μίλησε και για τις ευθύνες της κεντροαριστεράς και της αριστεράς για την έλλειψη στιβαρής εναλλακτικής πρότασης.
Την κρίση της ακρίβειας πρέπει να την πληρώσουν αυτοί που πλούτισαν από την ακρίβεια, επισήμανε ο κ. Χαρίτσης.
Δεν θα κερδίσουμε την ηγεμονία της δεξιάς πολιτικής με την μετά-πολιτικη, πρόσθεσε.
Η Νέα Αριστερά έρχεται να καλύψει ένα τεράστιο πολιτικό κενό”, υποστήριξε ο κ. Χαρίτσης τονίζοντας ότι “τώρα είναι η ώρα οι πολίτες να εκφραστούν πολιτικά στην κάλπη, για όλα αυτά που τους προβληματίζουν και τους απογοητεύουν.
Μακριά από πολιτικές lifestyle και celebrities η Νέα Αριστερά κατάφερε να συγκροτήσει ένα αξιόπιστο και δυναμικό ψηφοδέλτιο”, κατέληξε ο κ. πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης