Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σε γραμμή «δύο άκρων» ο Καιρίδης: «Αριστερά και Ακροδεξιά είναι αντιευρωπαϊκές και ευρωδιαλυτικές δυνάμεις»

Σε γραμμή «δύο άκρων» ο Καιρίδης: «Αριστερά και Ακροδεξιά είναι αντιευρωπαϊκές και ευρωδιαλυτικές δυνάμεις»
«Να τους εξουδετερώσουμε, είναι έμποροι της πολιτικής», επισήμανε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Την ξεπερασμένη και ... ανεδαφική θεωρία των δύο άκρων προσπάθησε να επιστρατεύσει εκ νέου ο Δημήτρης Καιρίδης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σε σταθμό της Λήμνου, καθώς αποπειράθηκε για μια ακόμη φορά να εξισώσει και να τσουβαλιάσει το σύνολο της αντιπολίτευσης, δεξιάς και αριστερής.

«Να τους εξουδετερώσουμε, είναι έμποροι της πολιτικής»

Ειδικότερα, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, σχολίασε εν όψει των ευρωεκλογών, ότι «υπάρχουν έμποροι στην πολιτική. Έμποροι κεραλοιφών, έμποροι πατριωτισμού και έμποροι ευαισθησιών. Η δική μας δουλειά είναι να τους απενεργοποιήσουμε, να τους εξουδετερώσουμε. Να μην τους αφήσουμε περιθώρια. Η δουλειά ημών των φιλελευθέρων, της μεσαίας οδού, της λογικής των λύσεων είναι να μην επιτρέψουμε στα άκρα να υφαρπάξουν και να μονοπωλήσουν τη συζήτηση. Προσπάθησαν με το σύμφωνο μετανάστευσης και ασύλου. Είναι καλό τώρα που πάμε στις ευρωεκλογές, να ξέρουμε ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση με μία εξαίρεση μόνο, καταψήφισε την περισσότερη Ευρώπη, την πιο αλληλέγγυα Ευρώπη».
Μάλιστα, ο κ. Καιρίδης εξήγησε ότι «εν τέλει είναι δυνάμεις είτε η Αριστερά, είτε η ακροδεξιά, από διαφορετικές αφετηρίες, δυνάμεις αντιευρωπαϊκές, ευρωδιαλυτικές. Η Ελλάδα πρέπει να αποφασίσει στην 9 Ιουνίου θέλουμε την ισχυρή Ευρώπη και την ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη ή θέλουμε να το διαλύσουμε το μαγαζί».
Τέλος, ο υπουργός κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό και τοξικότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης