Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρουφάκης από Λάρισα: Στις Ευρωεκλογές οι πολίτες να τιμωρήσουν το κατεστημένο, ελληνικό και ευρωπαϊκό

Βαρουφάκης από Λάρισα: Στις Ευρωεκλογές οι πολίτες να τιμωρήσουν το κατεστημένο, ελληνικό και ευρωπαϊκό
Για την τραγωδία των Τεμπών «δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ευρώπη μας επέβαλε να πουλήσουμε τα τρένα σε δύο πτωχευμένες εταιρείες» τονίζει ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25
“Οι ευρωεκλογές είναι μια ευκαιρία να πάρουν θέση οι πολίτες σε όλα αυτά που γίνονται εναντίον τους”, δήλωσε ο γραμματέας του Μέρα25 και επικεφαλής της ευρωλίστας του Γιάνης Βαρουφάκης από τη Λάρισα, ζητώντας “να τιμωρήσουν το ελληνικό και ευρωπαϊκό κατεστημένο”.
Σχολιάζοντας θέματα της επικαιρότητας ο κ. Βαρουφάκης υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι “έχουμε ένα κράτος που λειτουργεί εναντίον των πολιτών. Στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου έχουμε εταιρείες που πήραν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το 2018 για να κάνουν έργα, δεν έκαναν τίποτα και πλημμυρίσατε ξανά με τους αγρότες να μην έχουν αποζημιωθεί

varoufak-larisa-768x574.jpg

Έχουμε την τραγωδία των Τεμπών και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ευρώπη μας επέβαλε να πουλήσουμε τα τρένα σε δύο πτωχευμένες εταιρείες, μια ελληνική και μία ιταλική και δεν χρειάζεται πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι κάποια στιγμή θα φτάναμε σ’ αυτό το έγκλημα. Έχουμε αγροτική γη που κατάσχεται από τους αγρότες λόγω των χρεών σε τράπεζες και βάζουμε φωτοβολταϊκά σε παραγωγική γη, σε μια χώρα που έχει επισιτιστικό πρόβλημα. Την ενέργεια που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά την αγοράζετε πανάκριβα. Σας κλέβουν δηλαδή κανονικότατα. Όλα αυτά συνθέτουν την εικόνα μιας κυβέρνησης και μιας Ευρώπης που δουλεύει εναντίον σας”.

varoufak-larisa2-1024x806.jpg

Κλείνοντας ο κ. Βαρουφάκης, ανέφερε ότι “η Ευρωβουλή είναι η μόνη Βουλή στον κόσμο που δεν νομοθετεί” και υποσχέθηκε δύο πράγματα στους πολίτες: “Πρώτον θα εκμαιεύουμε εσωτερική πληροφόρηση για όλα τα σχέδια που απεργάζονται οι ισχυροί εναντίον των πολιτών και δεύτερον θα τους ξεμπροστιάσουμε”.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης