Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (ΥΠΕΘΑ) από την Πέλλα: Η Μακεδονία είναι η φυσική πρωτεύουσα των Βαλκανίων – Ανιστόρητες οι κραυγές των Σκοπιανών

Δένδιας (ΥΠΕΘΑ) από την Πέλλα: Η Μακεδονία είναι η φυσική πρωτεύουσα των Βαλκανίων – Ανιστόρητες οι κραυγές των Σκοπιανών
Τι είπε για τον... Καραμανλή
Σχετικά Άρθρα

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα Αθηνών Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε την Παρασκευή (24/5/2024), την Ημαθία και την Πέλλα ως συντονιστής του κόμματος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τις Ευρωεκλογές 2024.
«Για μένα η Μακεδονία έχει μια διπλή σημασία.
Κατ' αρχήν, είναι ιστορική κοιτίδα του κόμματός μας.
Από εδώ είναι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, αλλά και από εδώ είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός του στελεχιακού μας δυναμικού.
Και δεν το κρύβουμε, σε εκλογές πάμε, και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων μας» ανέφερε.
«Για εμάς λοιπόν αυτή είναι η πατρίδα μας με πολλαπλές έννοιες.
Και επίσης η Μακεδονία είναι ιστορικά και γεωγραφικά η φυσική πρωτεύουσα των Βαλκανίων.
Αυτός είναι ο ιστορικός της ρόλος.
Και αυτόν τον ρόλο θα βοηθήσει η παράταξή μας να παίξει και στο μέλλον.
Και, βεβαίως, άναρθρες, και θα μου επιτρέψετε να πω και παντελώς ανιστόρητες και ανόητες, κραυγές από διάφορους δεξιά και αριστερά εκτός των συνόρων μας, δεν αντέχουν σε καμία κριτική, δεν πρόκειται για σοβαρές απόψεις.
Αφορούν το ιστορικό προχθές, ούτε καν το ιστορικό χθες» σημείωσε και προσέθεσε:
«Αυτή είναι η ιστορική της παρακαταθήκη.
Αυτό υπάρχει από τα χρόνια του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αυτό θα είναι και στο μέλλον και είναι συμφέρον των πάντων να το αντιληφθούν, να το στηρίξουν και να επωφεληθούν από αυτό, αντί να δημιουργούν ανιστόρητες αναφορές που -ξαναλέω- αναφέρονται στο προχθές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης