Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Λαμία ο Κουτσούμπας: Να πάει το ΚΚΕ όσο γίνεται πιο ψηλά στις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου

Στη Λαμία ο Κουτσούμπας: Να πάει το ΚΚΕ όσο γίνεται πιο ψηλά στις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου
Στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στη Λαμία ο Δ. Κουτσούμπας
Στη Λαμία βρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, όπου μίλησε στους συγκεντρωμένους και αμέσως μετά περιόδευσε στο εμπορικό κέντρο της πόλης.
Ο κ. Κουτσούμπας σε χαιρετισμό του στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ τόνισε πως "εδώ απ’ τη Λαμία σήμερα, απ’ τη Φθιώτιδα, τη Στερεά, στέλνουμε μήνυμα νίκης. Να πάει το ΚΚΕ όσο γίνεται πιο ψηλά στις Ευρωεκλογές της 9ης του Ιούνη. Να στείλει ο λαός μας και η νεολαία ένα δυνατό μήνυμα, να ακουστεί σε όλη την ΕΕ, σ’ αυτήν την ΕΕ των λόμπι, της διαφθοράς, της εκμετάλλευσης, των πολέμων, της φτώχειας, της ακρίβειας, του πληθωρισμού. Να δοθεί ένα γερό, επίσης, μήνυμα προς την κυβέρνηση της ΝΔ, που υλοποιεί τις αποφάσεις της ΕΕ, με δεκάδες, εκατοντάδες αντεργατικούς, αντιλαϊκούς νόμους, να της κοπεί η φόρα. Ταυτόχρονα, να δοθεί απάντηση και σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα του ευρωμονόδρομου, που συμπορεύονται σ’ αυτή την αντιλαϊκή πορεία".
"Να δυναμώσει συνολικά το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής με ένα ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό, γιατί υπάρχει και η 10η του Ιούνη, μετά τις εκλογές, μετά την κάλπη. Τα μέτρα είναι μπροστά, οι αντιλαϊκές οδηγίες της ΕΕ είναι εδώ, τα συρτάρια των υπουργών είναι γεμάτα με αντιλαϊκά μέτρα και προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης, που θα τα πληρώσει πάλι οικτρά ο λαός της Ελλάδας, της Στερεάς, της Φθιώτιδας, η Λαμία, οι νέοι και οι νέες, οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες, οι αγρότες της περιοχής", πρ΄σοθεσε ο κ. Κουτσούμπας.
"Απ’ αυτή τη σκοπιά το ΚΚΕ πρέπει να βγει πάρα πολύ πιο δυνατό για να μπει μπροστά στον αγώνα. Να βγει δυνατό και εκεί που παίρνονται οι αντιλαϊκές αποφάσεις, μέσα στο ευρωκοινοβούλιο, και εκεί που αυτές ανατρέπονται, στους δρόμους του αγώνα", κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης