Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Σκρέκα: Μόλις 7 μικρές επιχειρήσεις έχουν λάβει ενίσχυση από το Ταμείο Ανάκαμψης - Η αριστεία δεν κρύβεται

ΣΥΡΙΖΑ για Σκρέκα: Μόλις 7 μικρές επιχειρήσεις έχουν λάβει ενίσχυση από το Ταμείο Ανάκαμψης - Η αριστεία δεν κρύβεται
"Tίποτα πλέον δεν μας ξενίζει. Άλλωστε, ο κ. Σκρέκας μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ακροβασίες", σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
"Μόλις επτά (!) μικρές επιχειρήσεις έχουν λάβει ενίσχυση από το Ταμείο Ανάκαμψης και ο κ. Σκρέκας ζητά να μη γίνεται διαχωρισμός ανάμεσα σε μικρές και μεγάλες", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή την ομιλία του υπουργού Ανάπτυξης στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.
Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του "είναι δυνατόν κάποιος που φέρει την ιδιότητα του Υπουργού Ανάπτυξης να μιλά στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και να ζητά, από το βήμα του συνεδρίου, να μη διαχωρίζονται οι επιχειρήσεις σε μεγάλες και μικρές;
Προφανώς και ναι, αρκεί να ονομάζεται Κώστας Σκρέκας και να μετέχει στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη".
"Κι όλα αυτά τη στιγμή που τα στοιχεία που αφορούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι συντριπτικά. Όταν μόλις επτά (!) μικρές επιχειρήσεις έχουν λάβει ενίσχυση από το Ταμείο Ανάκαμψης, ο κ. Σκρέκας ζητά να μη γίνεται διαχωρισμός ανάμεσα σε μικρές και μεγάλες!
Ωστόσο, τίποτα πλέον δεν μας ξενίζει. Άλλωστε, ο κ. Σκρέκας μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ακροβασίες. Είναι ο ίδιος που το Πάσχα ενημέρωσε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες πως η λύση για την υψηλή τιμή του αρνιού είναι το... ελαφρύτερο αρνί, όπως έκανε αντίστοιχα και ο κ. Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής για τη φέτα", συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
"Η "αριστεία" δεν κρύβεται", καταλήγει το κόμμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης