Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κόντρα Κασσελάκη με ΝΔ για τη συνέντευξη στη Ρόδο - «Θα τα βάλω μόνος μου με το σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη»

Κόντρα Κασσελάκη με ΝΔ για τη συνέντευξη στη Ρόδο - «Θα τα βάλω μόνος μου με το σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη»
«Έτσι έγινε το μαύρο - άσπρο. Έτσι διαβρώθηκαν συνειδήσεις»
Σχετικά Άρθρα

«Όποιος επιθυμεί έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θα σκύβει ενοχικά το κεφάλι μπροστά σε εντολοδόχους του Μαξίμου - στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους, να ξέρει ότι δεν είμαι εγώ αυτός», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης για την επεισοδιακή συνέντευξη με τη δημοσιογράφο στη Ρόδο, για την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι βρισκόταν «σε διατεταγμένη υπηρεσία» διότι έχεις σχέσεις με τη Νέα Δημοκρατία.
«Έτσι χτίστηκε η προπαγάνδα τόσων χρόνων. Με την Αριστερά να γυρνάει από σεβασμό και το άλλο μάγουλο στη λάσπη ενός αδίστακτου καθεστώτος. Έτσι έγινε το μαύρο - άσπρο. Έτσι διαβρώθηκαν συνειδήσεις. Έτσι το ψέμα νίκησε την αλήθεια», προσθέτει στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης, ενώ συνεχίζει:
«Θα μου πείτε, "μόνος σου θα τα βάλεις με το πανίσχυρο σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη;". Ναι, είναι η απάντηση. Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημα. Πέντε χρόνια ήταν αρκετά».
Την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ επικρότησε ο Παύλος Πολάκης, γράφοντας:
«Προφανως δεν εισαι μονος σου!! Επιθεση σε ολη τη γραμμη σε ολη τη σαπια "δημοσιογραφια" των πετσοταισμενων δουλικων του Μαξιμου!».

 

 

 


Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Ο μεγάλος χορηγός της λίστας Πέτσα και της 107 σειράς παγκόσμιας κατάταξης στην ελευθερία του Τύπου, η Νέα Δημοκρατία, τολμά και σχολιάζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ως προς τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την ενημέρωση.
Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει αποδείξει πως δεν διστάζει να δίνει συνεντεύξεις σε μη φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ Μέσα Ενημέρωσης και σε μη προστατευόμενα περιβάλλοντα διότι ούτε έχει να φοβηθεί, ούτε έχει να κρύψει τίποτα. Είναι διάφανος σε όλα.
Σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που επιλέγει ως επί το πλείστον ασφαλή περιβάλλοντα και οικείους δημοσιογράφους, που ενίοτε τού γράφουν και σημειώματα για να τροφοδοτήσουν την σκέψη του.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου «Real Voice», μόλις αναφέρθηκε στις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη Ρόδο -κατάσταση που βίωσε με επιτόπια επίσκεψή του- και στις ευθύνες της κυβέρνησης δέχτηκε καταιγισμό προσβολών σε πρωτόγνωρο τόνο και ύφος από δημοσιογράφο σε «διατεταγμένη υπηρεσία», που πέρυσι το καλοκαίρι ‘διακρίθηκε’ για τις ανταποκρίσεις της που ανέφεραν ότι όλα καλώς κυλούν στο πολύπαθο νησί που καιγόταν για 14 ημέρες.
Ως εξ συμπτώσεως πρόκειται για πρώην υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο και νυν διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Δωδεκανήσων και Διευθύνουσα Σύμβουλο στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Δωδεκανήσου «ΑΝΔΩ ΑΕ».
Δηλαδή τρία σε ένα… Η διαπλοκή της ΝΔ στο μεγαλείο της!
Όσον αφορά τώρα στην ουσία της συνέντευξης, είναι προφανές ότι για την διετή καθυστέρηση της καταβολής του μεταφορικού ισοδύναμου στους νησιώτες, αλλά και για την άρνηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να ενσωματώσει το άρθρο 104 της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 542/2022 για τη μείωση του ΦΠΑ κατά 30% στα νησιά μας εδώ και δύο χρόνια (προεκλογική εξαγγελία  της ΝΔ το 2023), δεν ευθύνεται κανένας άλλος πλην του ιδίου κ. Μητσοτάκη, ο οποίος κυβερνά τα τελευταία πέντε χρόνια όσο κι αν θέλουν κάποιοι να το παραβλέπουν!».

Το σχόλιο της ΝΔ

«Στους λίγους μήνες που έχει αναλάβει τα ηνία του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης, είναι η πολλοστή φορά που το βάζει στα πόδια για να μην απαντήσει σε μία ερώτηση που δεν του αρέσει ή να μην ακούσει μια άποψη που δεν του αρέσει. Το έκανε με τον κ. Ευαγγελάτο όταν τον ρώτησε για το πόθεν έσχες του. Το έκανε με την κ. Χρηστίδου όταν τον ρώτησε για τις δηλώσεις βουλευτών του κόμματός του. Το έκανε ακόμα και με τον κ. Τεμπονέρα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματός του. Και το επανέλαβε σήμερα με τη δημοσιογράφο κα Ρένα Παυλάκη στη Ρόδο, όταν τον ενημέρωσε ότι εν αντιθέσει με όσα έλεγε, η καμπάνια για το νησί έτρεξε αμέσως μετά τις καταστροφικές φωτιές.
Ο κ. Κασσελάκης όχι μόνο δεν ζητάει συγγνώμη, αλλά προσπαθεί να βγει κι από πάνω επιτεθέμενος εκ νέου και στοχοποιώντας μια δημοσιογράφο που έκανε απλώς τη δουλειά της.
Για μία ακόμη φορά ο κ. Κασσελάκης κάνει επίδειξη αυταρχισμού, αλαζονείας και ναρκισσισμού. Δυστυχώς για εκείνον, επικοινωνία δεν είναι μόνο τα βιντεάκια στα social media. Επικοινωνία σημαίνει να ακούς τον συνομιλητή σου. Να απαντάς στις ερωτήσεις του. Και να σέβεσαι τις απόψεις του, χωρίς να το βάζεις στα πόδια μόλις νιώσεις πίεση», σχολίασε η ΝΔ.

Η συνέντευξη


Η συνέντευξη στην δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη εξελίχθηκε επεισοδιακά, με τους τόνους να ανεβαίνουν όταν αναφέρθηκε στην περίοδο του 2015 και την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά. Από την πλευρά του, ο κ. Κασσελάκης αντέδρασε λέγοντας ότι το μεταφορικό ισοδύναμο δεν αποδίδεται στην ώρα του από την κυβέρνηση.
Μάλιστα, σημείωσε ότι «πέντε χρόνια κυβερνάει η Νέα Δημοκρατία και μου λέτε για τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη». Ο Στέφανος Κασσελάκης αποχώρησε εκνευρισμένος από την συνέντευξη λέγοντας «εντάξει φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης