Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νίκη: Σε… σεμινάριο γεωπολιτικής μετατράπηκε η προεκλογική εκδήλωση του Ραφαήλ Καλυβιώτη

Νίκη: Σε… σεμινάριο γεωπολιτικής μετατράπηκε η προεκλογική εκδήλωση του Ραφαήλ Καλυβιώτη

Για πρώτη φορά στα χρονικά τόσες σημαίνουσες προσωπικότητες σε εκδήλωση υποψηφίου ευρωβουλευτή

Σχετικά Άρθρα

Είχαμε ενημερώσει πώς για πρώτη φορά τόσοι καθηγητές θα παραστούν σε προεκλογική συγκέντρωση υποψήφιου ευρωβουλευτή και αναφερόμαστε στον Ραφαήλ Καλυβιώτη, υποψήφιο της Νίκης.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς των παρόντων βουλευτών του κόμματος ΝΙΚΗ Νικολάου Βρεττού και Αναστασίου Οικονόμοπουλου.
Αμέσως μετά χαιρετισμό στην εκδήλωση απύηθηνε ο  Άγγελος Χωριανόπουλος, του www.futurewarfare.gr ο οποίος τόνισε ότι στηρίζει τον Ραφαήλ Καλυβιώτη όχι επειδή τον γνωρίζει αλλά επειδή ήταν η πρώτη φωνή που άκουσε φοιτητής ακόμη να αμφισβητεί την woke κουλτούρα!
Επόμενος στο βήμα ανέβηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, από το κανάλι Right Society που αναφέρθηκε στην κοινή προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να ανατραπεί σε πλατφόρμες όπως το youtube ο συστημικός λόγος.
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Πέτρος Τασιός, αναλυτής διεθνών σχέσεων με πληθωρική παρουσία στην δημόσια σφαίρα που εξήγησε πώς αφού επέστρεψε στην Ελλάδα και παρά την απογοητευσή του βρήκε στο πρόσωπο του Ραφαήλ Καλυβιώτη και του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών μια εξαίρεση.
Ο διδάκτωρ Ιστορίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Λουδοβικείου-Μαξιμιλιανείου Πανεπιστημίου Μονάχου και Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Τουρκικών και Συγχρόνων Ασιατικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ηλίας Ηλιόπουλος με τον χειμαρρώδη λόγο του, αναφέρθηκε στους πολιτισμικούς κινδύνους που υφίσταται η Δύση από τον πολιτισμικό μαρξισμό και τη διεθνιστική αριστερά.
Από την πλευρά του ο Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικής, Γιώργος Φίλης επικεντρώθηκε κυρίως στις προκλήσεις τις οποίες καλείται να αντιμετωπίσει ο οποιοσδήποτε ευρωβουλευτής βρεθεί στις Βρυξέλλες. Και εξήγησε πώς είναι τόσο η θεωρητική κατάρτιση όσο και η προσωπικότητα του Ραφαήλ Καλυβιώτη που τον κάνει να πιστεύει ότι δεν θα πάει εκεί για να σταθεί σε «Θερμοπύλες» αλλά για να ξεκινήσει να οργανώνει τις Πλαταιές.
Ο καθηγητής Γεωπολιτικής και Σύγχρονων Στρατιωτικών Τεχνολογιών, διευθυντής του Τομέα Θεωρίας και Ανάλυσης Πολέμου στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων Κώστας Γρίβας ήταν ο επόμενος ομιλητής.
Κατά την δική του τοποθέτηση έδωσε έμφαση στην ταυτότητα του δυτικού πολιτισμού την οποία η σύγχρονη αριστερά προσπαθεί με ποικίλους τρόπους να αλλοιώσει, είτε εθνικά είτε σε επίπεδο λαϊκής υπόστασης είτε ακόμα και όσον αφορά στην οικογένεια και την ίδια την ανθρώπινη φύση.
Τελευταίος στο βήμα, πριν τον ίδιο τον Ραφαήλ Καλυβιώτη, ανέβηκε ο διδάκτωρ Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Γενεύης, διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, εκπαιδευτικός και Λυκειάρχης της Ιονίου Σχολής Μελέτης Μελετόπουλος, ο οποίος απέκρουσε την κυβερνητική ρητορική περί «ακροδεξιάς» που προσπαθεί να θέσει στο περιθώριο την Νίκη.
Τελευταίος τον λόγο πήρε ο Ραφαήλ Καλυβιώτης, που σε μια συγκλονιστική ομιλία ανέλυσε τις σκέψεις του σχετικά με τα διλήμματα των ευρωεκλογών.
Αναφέρθηκε στο woke κίνημα που θέλει να σβήσει τους παραδοσιακούς θεσμούς, στην προσπάθεια αντικατάστασης των γηγενών πληθυσμών της Ευρώπης από μουσουλμανικά πλήθη αλλά και την εξάρτηση των μηχανισμών των Βρυξελλών από τις πολυεθνικές εταιρείες, των οποίων τα συμφέροντα προωθούνται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης