Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντίνος Φλώρος (Ανεξάρτητος Βουλευτής): Γιατί θα στηρίξω Χαράλαμπο Γιώτη και Πατριώτες στις ευρωεκλογές

Κωνσταντίνος Φλώρος (Ανεξάρτητος Βουλευτής): Γιατί θα στηρίξω Χαράλαμπο Γιώτη και Πατριώτες στις ευρωεκλογές
Ανακοίνωση στήριξης από τον ανεξάρτητο Βουλευτή

Η ανακοίνωση από τον ανεξάρτητο Βουλευτή, Κωνσταντίνο Φλώρο, ότι θα στηρίξει τον Χαράλαμπο Γιώτη από το κόμμα Πατριώτες του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, αναμφίβολα αποτελεί είδηση για τα κόμματα που βρίσκονται δεξιότερα της ΝΔ.
«Σε αυτές τις Ευρωεκλογές θα στηρίξω τον Αντισυνταγματάρχη (ε.α.) Γιώτη Χαράλαμπο, υποψήφιο με το κόμμα Πατριώτες του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, διότι γνωρίζω ότι η παρουσία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα ενισχύσει τις Πατριωτικές φωνές, που τα τελευταία χρόνια βρίσκονται υπό καθεστώς φίμωσης και λογοκρισίας.
Μαχόμαστε πάντα υπέρ της πραγματικής, και όχι της επιλεκτικής, Ελευθερίας της έκφρασης και λόγου, πάντα με σεβασμό στον συμπολίτη μας», δήλωσε αρχικά ο βουλευτής Λαρίσης και συνέχισε:
«Τα Ευρωπαϊκά Έθνη καλούνται να διασφαλίσουν τις αρχές που προάγουν την Εθνική συνείδηση, που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του παρελθόντος με το μέλλον, δια μέσου της πολιτιστικής συνέχειας.
Τις τελευταίες δεκαετίες, ο Αξιακός κώδικας της Ευρώπης έχει αλλάξει άρδην εις βάρος των Εθνικών και Κοινωνικών συμφερόντων του εκάστοτε κράτους.
Τα τελευταία χρόνια όμως καθίσταται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι η παγκοσμιοποίηση έχει αποτύχει παταγωδώς.
Τα Ευρωπαϊκά Κράτη, οφείλουν, αλλά και πρέπει, να διασφαλίσουν ότι θα μπορούν να ακούγονται και να εκπροσωπούνται όλες οι φωνές, από όπου και αν αυτές προέρχονται, στα πλαίσια της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι ανεκτό, οι εκλεγμένοι από τον κυρίαρχο λαό εκπρόσωποί του, να φιμώνονται αντιδημοκρατικά με αποφάσεις δικαστηρίων ή αντισυνταγματικές τροπολογίες.

Για την Ευρώπη των Εθνών

Κλείνοντας, η αναφορά του στα πατριωτικά κόμματα της Ευρώπης, ήταν ξεκάθαρη:
Κάτι το οποίο παρατηρούμε ότι συμβαίνει, εκτός από την Ελλάδα, στην Γερμανία με το AfD, αλλά και εκτός Ευρώπης, και πιο συγκεκριμένα στις ΗΠΑ με τον Trump.
Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, αυτός που επιλέγει και αποφασίζει ποιος θα τον εκπροσωπήσει καλύτερα, είναι ο κυρίαρχος λαός και μόνο.
Σε αυτές τις εκλογές ψηφίστε Πατριωτικά.
Ψηφίστε Εθνικά.
Ψηφίστε για το μέλλον σας, ενισχύοντας Πατριωτικές φωνές.
Έχει έρθει η ώρα για μια νέα Ευρώπη.
Για μια Ευρώπη των Εθνών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης