Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: O Κασσελάκης παρουσιάζει το Πόθεν Έσχες του - Live η ομιλία του στη Θεσσαλονίκη

ΣΥΡΙΖΑ: O Κασσελάκης παρουσιάζει το Πόθεν Έσχες του - Live η ομιλία του στη Θεσσαλονίκη
«Οι πειρατές δεν είναι στην Κουμουνδούρου, σε άλλα κόμματα που χρωστούν 500 εκατ. ευρώ βρίσκονται» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του
Στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετείται αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, από όπου αναμένεται να παρουσιάσει τα στοιχεία για το Πόθεν Έσχες του, κατόπιν της διαμάχης που έχει ξεσπάσει για το ζήτημα με την κυβέρνηση.
Επισημαίνεται, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε πως θα παρουσιάσει την περιουσιακή του κατάσταση κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη.
«Θα μπορούσα να περίμενα μέχρι την 1η Ιουλίου, που είναι η προθεσμία από το νόμο. Παρόλα αυτά, όλα θα είναι στη διάθεσή σας. Όλα δουλεμένα. Όλα φορολογημένα στις ΗΠΑ, εκεί που έζησα» είχε γράψει.

Live η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τη Θεσσαλονίκη:



Η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα θα σας πω όλες τις αλήθειες μου και αξιολογήστε τες εσείς, τόνισε ξεκινώντας την ομιλία του.

«Η πρώτη μου αλήθεια: δεν είμαι και δεν θα ήθελα να είμαι επαγγελματίας πολιτικός, Γιατί επαγγελματίας πολιτικός στη χώρα μας κατάντησε να σημαίνει να λες ψέματα, να μιλάς ξύλινα, να προσθέτεις κάθε χρόνο κι άλλα σπιτάκια στο πόθεν έσχες σου» πρόσθεσε ο Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρόσθεσε: Είμαι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στην Αμερική όπου ζούσα 21 χρόνια. Αγωνίστηκα, πέτυχα. Έβγαλα κάποια χρήματα. Δεν πήρα ποτέ ούτε ευρώ δημόσιο χρήμα και δεν ήρθα εδώ για να βγάλω στην πλάτη του ελληνικού λαού. Οι πειρατές δεν είναι στην Κουμουνδούρου, σε άλλα κόμματα που χρωστούν 500 εκατ. ευρώ βρίσκονται. Την οικονομία την ξέρω καλά εκεί δούλεψα και πέτυχα, τα υπόλοιπα η ζωή τα έφερε και είμαι εδώ, αν δεν με είχε επιλέξει ο Τσίπρας ως απόδημο στο ψηφοδέλτιο επικρατείας δεν θα ήμουν εδώ. Ήμουν σε τιμητική θέση, αλλά έρχονται έτσι τα πράγματα ώστε να γνωρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ μεγάλη ήττα και να έχει μπροστά του μεγάλη μάχη τον Ιούνιο του 2023. Το γεγονός ότι έβλεπα ότι ευεργετηθέντες από τον Τσίπρα άρχισαν να παίρνουν αποστάσεις για να μην μπουν στο κάδρο τον ηττημένων με έκανε να πω όχι, εγώ σε αυτόν τον έντιμο άνθρωπο θα είμαι δίπλα στη δύσκολη στιγμή του. Έβλεπα ανθρώπους που δεν θα υπήρχαν χωρίς εκείνον να περιμένουν να πάρουν τη θέση του πριν καν εκλεγούν στο αξίωμα. Αυτό ήταν κόντρα στις αρχές μου, ήταν κοροϊδία προς όσους είχαν εμπιστευτεί το κόμμα. Μπήκα στη μάχη της εκλογής ανέτοιμος, με μισά ελληνικά, αλλά με ολόκληρη ψυχή και με όραμα διαφορετικό για το μέλλον του τόπου και ήρθατε εσείς και φέρατε τα πάνω κάτω.

«Την επόμενη μέρα σάστισα, υπήρχαν μέρες που δεν είχα κοιμηθεί, με μαθήματα ελληνικών, για να εκφραστώ καλύτερα, και μάχη για να σταθεί όρθιο το κόμμα και το σύστημα Μητσοτάκη να στήνει πάρτι: τι ωραία, ΣΥΡΙΖΑ τέλος, θα έχουμε Ανδρουλάκη να κοιμάται και θα αδειάζουμε τα ταμεία» επισήμανε με νόημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης