Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης (Νέα Αριστερά) από Θησείο: Δεν θα ξεμπερδέψουν με την Αριστερά, λευτεριά στην Παλαιστίνη

Χαρίτσης (Νέα Αριστερά) από Θησείο: Δεν θα ξεμπερδέψουν με την Αριστερά, λευτεριά στην Παλαιστίνη
Με εκπρόσωπο της Παλαιστινιακής παροικίας 
Σχετικά Άρθρα

Η Νέα Αριστερά θα είναι παρούσα και πρωταγωνίστρια την επόμενη μέρα για τη ζωή που μας αξίζει, υπογράμμισε κατά την κεντρική ομιλία ο Αλέξης Χαρίτσης.
Ο Αλέξης Χαρίτσης υπογράμμισε στην έναρξη της ομιλίας του πως «είμαστε στις τελευταίες μέρες ενός μεγάλου αγώνα, ενός τίμιου αγώνα, ενός αγώνα αξιοπρέπειας, ευθύνης και ελπίδας.
Και νιώθω ιδιαίτερη τιμή που δίνω αυτόν τον όμορφο αγώνα με όλες και όλους εσάς.
Μες τους αριστερούς και τις αριστερές που έχουμε πορευθεί τόσα χρόνια, με τους νέους και τις νέες που μπήκαν τώρα στη μάχη».
Ακολούθως πρόσθεσε πως «όλες και όλοι μαζί, για άλλη μια φορά, θα διαψεύσουμε τα σενάρια και τα συμφέροντα που φαντάζονται μια Ελλάδα χωρίς Αριστερά.
Τους το λέμε να το έχουν καλά στο μυαλό τους:
Δεν θα ξεμπερδέψετε με την Αριστερά!».

Λευτεριά στην Παλαιστίνη 

Αρχικώς απηύθυνε χαιρετισμό εκπρόσωπος της Παλαιστινιακής Παροικία, όπου κατήγγειλε τη «βάρβαρη επίθεση» του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.
«Έχετε σαν ελληνικός λαός το προνόμιο και την τύχη να είστε απόγονοι ιστορικών ανθρώπων που τίμησαν την ελευθερία, τον πολιτισμό, τίμησαν και την επιστήμη.
Πολλά έθνη στη σημερινή εποχή ζηλεύουν αυτή τη θέση της Ελλάδος και την εκτίμηση που έχουν για την ιστορία της Ελλάδος.
Όμως φίλες και φίλοι δεν μπορούμε να κατανοήσουμε, δεν είναι επιτρεπτό η σημερινή Ελλάδα, η Ελλάδα που έχει προβλήματα και έχει κατοχή στην Κύπρο να είστε στο πλευρό και σύμμαχος ενός μια σφαγέα, ενός εγκληματία πολέμου εις βάρος ενός άλλου λαού, του λαού της Παλαιστίνης», τόνισε μεταξύ άλλων.
Όταν τελείωσε τον χαιρετισμό του οι συγκεντρωμένοι φώναξαν το σύνθημα «λευτεριά στην Παλαιστίνη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης