Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης σε ΝΔ: Δώστε τους όρους ρύθμισης του χρέους σας - Κ. Μητσοτάκη με πόσα μισόκιλα φέτα ισούνται τα 192.000 ευρώ;

Κασσελάκης σε ΝΔ: Δώστε τους όρους ρύθμισης του χρέους σας - Κ. Μητσοτάκη με πόσα μισόκιλα φέτα ισούνται τα 192.000 ευρώ;
Οι ανάρτησεις του Στ. Κασσελάκη
Σχετικά Άρθρα
Να δώσει η ΝΔ τους όρους της ρύθμισης του χρέους της για να μάθει ο λαός "πώς πολιτεύεται το πιο υπερχρεωμένο κόμμα στην Ευρώπη, το οποίο οφείλει μισό δις. ευρώ και διεξάγει την πιο ακριβή διαδικτυακή καμπάνια στην Ευρώπη", ζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.
Μάλιστα, καλεί τον πρωθυπουργό μέχρι να παρουσιάσει το πόθεν έσχες του για το 2022 και το 2023 να υπολογίσει με πόσα μισόκιλα φέτα ισούνται τα 192.000 ευρώ που ξόδεψε η ΝΔ μέσα σε ένα μήνα για διαφήμιση στη google.
Ειδικότερα, ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του απευθυνόμενος στη ΝΔ αναφέρει ότι «ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου και τώρα θα το ζήσετε μέχρι τέλους: Οι όροι της ρύθμισης του χρέους της Νέας Δημοκρατίας ΔΕΝ είναι δημόσιο έγγραφο. Δώστε τους τώρα στη δημοσιότητα».
«Να μάθει ο ελληνικός λαός πώς πολιτεύεται το πιο υπερχρεωμένο κόμμα στην Ευρώπη, το οποίο οφείλει μισό δις. ευρώ και διεξάγει την πιο ακριβή διαδικτυακή καμπάνια στην Ευρώπη. Πώς; Με ποιου τα χρήματα; Απάτη τέλος σε όλα τα επίπεδα. Όλα στο φως», καταλήγει.
κσ2_1.JPG

Με δεύτερη ανάρτησή του για το ίδιο θέμα, με φόντο το πόθεν έσχες, απευθύνεται στον πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη.
Όπως αναφέρει ο κ. Κασσελάκης, "κύριε Πρωθυπουργέ, μέχρι να υπολογίσετε και να παρουσιάσετε το πόθεν έσχες σας για το 2022 και το 2023 όπως οφείλετε στον ελληνικό λαό, προτείνω μια πιο απλή μαθηματική πράξη, που είναι στον τομέα σας.
Με πόσα μισόκιλα φέτα ισούνται τα 192.000 ευρώ που ξόδεψε μέσα σε ένα μήνα για διαφήμιση στη google το πιο υπερχρεωμένο κόμμα της Ευρώπης, το κόμμα σας;
(Ελάτε, μια απλή διαίρεση είναι.)
nd_2.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης