Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεχαγιά (ΣΥΡΙΖΑ): Οι εκλογές να στείλουν καθαρό μήνυμα στην κυβέρνηση

Κεχαγιά (ΣΥΡΙΖΑ): Οι εκλογές να στείλουν καθαρό μήνυμα στην κυβέρνηση
Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης θεωρούν ότι μπορούν να αρχειοθετήσουν ένα έγκλημα, το έγκλημα των Τεμπών, ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Οι ευρωεκλογές πρέπει να στείλουν ένα αυστηρό μήνυμα στην κυβέρνηση", αναφέρει σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά, και προσθέτει:
"Ως ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουμε τη μείωση των ποσοστών της ΝΔ και την ενίσχυση των ποσοστών του κόμματος μας, προκειμένου να υπάρξει μια ομαλότητα στο πολιτικό σκηνικό και να ξεφύγουμε από την αλαζονεία του 41%".
Ακολούθως καλεί τους πολίτες "να συμμετάσχουν μαζικά στις ευρωεκλογές" και εξηγεί: "Η αποχή δεν είναι λύση. Λαμβάνοντας υπόψη πως μετά τις ευρωεκλογές, η επόμενη κάλπη που θα στηθεί θα είναι αυτή των εθνικών εκλογών, μετά από τρία χρόνια, τώρα είναι η ώρα να σταλεί ένα αυστηρό μήνυμα στην κυβέρνηση της ΝΔ, με την ενδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Με αυτό τον τρόπο η καλύτερη ζωή που υπόσχεται τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, θα γίνει πράξη μετά τις εθνικές εκλογές".
Αναφέρεται στο "έγκλημα των Τεμπών" λέγοντας: "Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για όλους μας.
Ακούσαμε για μία ακόμη φορά τη μάνα, την κ. Καρυστιανού, να εκλιπαρεί την κυβέρνηση την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να της δώσει σημασία.
Εγώ αυτό που συγκρατώ από αυτή τη μέρα είναι την κραυγή αυτής της μάνας και των οικογενειών των άλλων 57 θυμάτων που εκλιπαρούν την κυβέρνηση να τους δώσει σημασία, να τους απαντήσει στις επιστολές που έχουν αποστείλει στον πρωθυπουργό, ώστε να εμφανιστεί και να τους δώσει μια απάντηση".
Αναφέρθηκε στο πόθεν έσχες του πρωθυπουργού: "Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης θεωρούν ότι μπορούν να αρχειοθετήσουν ένα έγκλημα, το έγκλημα των Τεμπών, όπως έχουν αρχειοθετήσει και το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη, το σπίτι του Βολτέρου, για το οποίο ψάχνουμε ακόμη να δούμε πού βρίσκεται, γιατί δεν είχε μπει στο πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη, όπως και διάφορες δραστηριότητες που βρέθηκαν στα Paradise Papers".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης