Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος βουλευτής): Θα ψηφίσω τον Γιώτη για ισχυρή εκπροσώπηση στην Ευρώπη

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος βουλευτής): Θα ψηφίσω τον Γιώτη για ισχυρή εκπροσώπηση στην Ευρώπη
«Οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι οι κρισιμότερες των τελευταίων ετών»
Σχετικά Άρθρα
Με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ο βουλευτής Α' Ανατολικής Αττικής κ. Δημητροκάλλης ανοίγει τα χαρτιά του για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.
Ο κ. Δημητροκάλλης καλεί τους Έλληνες ψηφοφόρους την ερχόμενη Κυριακή να συμμετέχουν μαζικά στις κάλπες και να «μαυρίσουν» το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ παράλληλα ζητάει να στηριχθούν τα εθνικά κόμματα.
Ο βουλευτής μάλιστα, δεν διστάσει να αποκαλύψει τι θα πράξει ο ίδιος στις ευρωεκλογές δηλώνοντας ανοιχτά πως θα στηρίξει με την ψήφο του τον κ. Χαράλαμπο Γιώτη υποψήφιο με το κόμμα «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου» ώστε να υπάρχει ισχυρή εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Ευρώπη.
Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:
“Οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι οι κρισιμότερες των τελευταίων ετών γιατί θα καθορίσουν την κατάληξη μιας σωρείας ζητημάτων όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία, η υβριδική απειλή από το λαθρομεταναστευτικό και η ακρίβεια που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Θέλω να πιστεύω πως οι Έλληνες Πατριώτες και όλοι οι ψηφοφόροι στις εκλογές αυτές θα δώσουν με την ψήφο τους ένα ηχηρό πολιτικό χαστούκι στην Νέα Δημοκρατία για την αλαζονεία και την ανικανότητα που έχει επιδείξει στα πέντε χρόνια διακυβέρνησης.
Προσωπικά θα ψηφίσω τον κ. Χαράλαμπο Γιώτη, Αντισυνταγματάρχη Πυροβολικού (ε.α.) και εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ» που είναι υποψήφιος με το κόμμα «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - Πρόδρομος Εμφιετζόγλου». Κύριε Γιώτη καλή επιτυχία, η Ελλάδα χρειάζεται μία ισχυρή εκπροσώπηση στην Ευρώπη και εσείς με την στήριξη των Ελλήνων μπορείτε να το πραγματοποιήσετε”.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης