Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οργή Ανδρουλάκη για υποκλοπές: Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη η ΕΥΠ αρνείται να εφαρμόσει απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου

Οργή Ανδρουλάκη για υποκλοπές: Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη η ΕΥΠ αρνείται να εφαρμόσει απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου
«Αυτές οι πρακτικές μας οδηγούν δεκαετίες πίσω και μακριά από τον σκληρό πυρήνα του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» διαμηνύει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Δεν έγινε καμία συζήτηση για τις ευρωεκλογές και είναι ευθύνη και του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Στέφανου Κασσελάκη», υποστήριξε λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την κρίσιμη μάχη των Ευρωεκλογών ο Νίκος Ανδρουλάκης, τοποθετούμενος σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων ιδωτικού τηλεοπτικού σταθμού.

Ο Μητσοτάκης άνοιξε θέμα Πόθεν Έσχες στο παρά πέντε των Ευρωεκλογών

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι αν ήταν στη θέση του κ. Κασσελάκη θα είχε ήδη καταθέσει το πόθεν έσχες του, ενώ αν ήταν ο κ. Μητσοτάκης θα ανέφερε το γεγονός πολύ νωρίτερα και όχι 8 ημέρες πριν τις κάλπες.
Εξήγησε ότι με τη στρατηγική τους «στέλνουν τον κόσμο για μπάνια και στο σπίτι τους δείχνοντας μεγάλη απαξίωση στην πολιτική».
Σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός «σήκωσε» το θέμα του πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «στο παρά πέντε, γιατί δεν θέλει συζήτηση και να απολογηθεί» για τα προβλήματα της κοινωνίας και των πολιτών.
Σε εκείνο το σημείο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθιξε το ζήτημα της ακρίβειας και το πως επηρεάζει τη ζωή των Ελλήνων.

«Νέο ΕΚΑΣ για 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους με κόστος στα 600 εκατ. ευρώ»

Έκανε γνωστή, δε, την πρόταση του κόμματός του για «ένα νέο ΕΚΑΣ για τους 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους με το κόστος του μέτρου στα 600 εκατ. ευρώ».
Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι αυτά που λέει το ΠΑΣΟΚ για τις συντάξεις είναι ρεαλιστικά, ενώ αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κ. Βελόπουλος είναι εκτός δημοσιονομικής πραγματικότητας.
Την ίδια ώρα εξήγησε ότι «συγκλίνουν» σε ό,τι αφορά το ΦΠΑ.
Για τις τράπεζες στην Ελλάδα είπε ότι φέτος και πέρυσι «έχουν τη μεγαλύτερη διαφορά επιτοκίου μεταξύ δανείων και καταθέσεων και μάλιστα έχουν κερδίσει 3 δισ. από τις χρεώσεις».

«Η δημοκρατική παράταξη χωράει ανθρώπους και από το προοδευτικό κέντρο και από την προοδευτική Αριστερά και την Αριστερά»

«Πρέπει την Κυριακή να στηριχθεί η ελληνική και ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία. Είναι οι δυνάμεις οι λογικές ρεαλιστικές και προοδευτικές που μπορούν να δημιουργήσουν θετικές εξελίξεις», σημείωσε ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.
Σε ερώτηση για το αν μετά τις ευρωεκλογές μπορεί να συγκροτηθεί ένα κοινό μέτωπο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη απάντησε: «Η δημοκρατική παράταξη χωράει ανθρώπους και από το προοδευτικό κέντρο και από την προοδευτική Αριστερά και την Αριστερά», ενώ σημείωσε ότι «λείπει το πολιτικό ήθος».

«Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη η ΕΥΠ αρνείται να εφαρμόσει απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου»

«Στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη οι μυστικές υπηρεσίες αρνούνται να εφαρμόσουν αποφάσεις του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας. Αυτές οι πρακτικές μας οδηγούν δεκαετίες πίσω και μακριά από τον σκληρό πυρήνα του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της διάκρισης των εξουσιών όλων των ευρωπαϊκών κρατών», σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.
Για τος κατηγορίες που εξαπέλυσε σε βάρος του ο Στέφανος Κασσελάκης για το γεγονός ότι δεν προχωράει σε μήνυση είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι «πρώην ακραιφνής οπαδός του Κυριάκου Μητσοτάκη».
Αναφορικά με τα Τέμπη και την πιθανότητα να γίνει προανακριτική επιτροπή είπε: «Εξαρτάται από τα στοιχεία που θα έρθουν από την εισαγγελία της Λάρισας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης