Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024 - Στην Κηφισιά με τον γιο του ψήφισε ο Μητσοτάκης: Να υπάρχει ισχυρή Ελληνική φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο

Ευρωεκλογές 2024 - Στην Κηφισιά με τον γιο του ψήφισε ο Μητσοτάκης:  Να υπάρχει ισχυρή Ελληνική φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο
"Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ισχυρή ελληνική φωνή, ισχυρή ελληνική εκπροσώπηση στο Ευρωκοινοβούλιο, έτσι ώστε ως Ελλάδα να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε από την Ευρώπη όσα περισσότερα μπορούμε", δήλωσε ο Κ. Μητσοτάκης
Το εκλογικό του δικαίωμα για τις ευρωεκλογές στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 308ο εκλογικό τμήμα (Λεβίδου 42), άσκησε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος τη ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης,  συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και τον γιο τους Κωνσταντίνο.
Τον κ. Μητσοτάκη περίμεναν στο εκλογικό κέντρο ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Ν.Παπαθανάσης, ο δήμαρχος της Κηφισιάς και ψηφοφόροι.
mk4.JPG
Μάλιστα, ψήφισε παράλληλα με τον γιό του σε διπλανά παραβάν, ενώ πριν ρίξει τον φάκελο στην κάλπη σχολίασε  χαμογελώντας «με το δεξί».
mitsotakis8_3.JPG
Αφού ψήφισε, εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως «οι εκλογές είναι μια γιορτή της δημοκρατίας και όσο μεγαλύτερη συμμετοχή έχουμε, τόσο ισχυροποιούμε την ίδια μας τη δημοκρατία. Οι ευρωεκλογές έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία. Τα επόμενα 5 χρόνια θα παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ισχυρή ελληνική φωνή, ισχυρή ελληνική εκπροσώπηση στο Ευρωκοινοβούλιο, έτσι ώστε ως Ελλάδα να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε από την Ευρώπη όσα περισσότερα μπορούμε. Από εκεί και πέρα σεβόμαστε και τιμούμε τους πολίτες, οι οποίοι προσέρχονται σε αυτή την όμορφη, ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία για να προσφέρουν τη δικιά τους ετυμηγορία. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε το βράδυ».
Ακολουθεί αναλυτκά, η δήλωση του Κ. Μητσοτάκη:
«Καλημέρα, είναι μία ηλιόλουστη μέρα σήμερα και ψηφίζουμε για μία ισχυρή Ελλάδα σε μία ισχυρή Ευρώπη.
Θέλω να επαναλάβω και σήμερα, ημέρα εκλογών, ότι οι εκλογές είναι μία γιορτή της δημοκρατίας και όσο μεγαλύτερη συμμετοχή έχουμε, τόσο ισχυροποιούμε την ίδια μας τη δημοκρατία.
Οι ευρωεκλογές έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία. Τα επόμενα πέντε χρόνια θα παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ισχυρή ελληνική φωνή, ισχυρή ελληνική εκπροσώπηση στο Ευρωκοινοβούλιο, έτσι ώστε ως Ελλάδα να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε από την Ευρώπη όσα περισσότερα μπορούμε.
Από εκεί και πέρα, σεβόμαστε και τιμούμε τους πολίτες οι οποίοι προσέρχονται σε αυτή την όμορφη, ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία για να προσφέρουν τη δική τους ετυμηγορία.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε το βράδυ. Ευχαριστώ πολύ, καλημέρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης