Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ) για Exit Polls: Μεγάλη αποδοκιμασία για την κυβέρνηση το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών

Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ) για Exit Polls: Μεγάλη αποδοκιμασία για την κυβέρνηση το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών
Ο κατακερματισμός της προοδευτικής αντιπολίτευσης ευνοεί τον κ. Μητσοτάκη, τονίζει ο Κ. Ζαχαριάδης
Ως μια μεγάλη αποδοκιμασία για την κυβέρνηση χαρακτήρισε ο Κώστας Ζαχαριάδης το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, κληθείς να σχολιάσει τα Exit Polls στην κρατική τηλεόραση.
Ειδικότερα, ο άλλοτε υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης -όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα Exit Polls- ήταν κατώτερο ακόμα και από τον «καλά μετρημένο στόχο» του 33% που έθεσε το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας.
Ακολούθως, ο κ. Ζαχαριάδης έκανε λόγο για έναν κατακερματισμό των προοδευτικών δυνάμεων, ο οποίος ευνοεί πολιτικά τον πρωθυπουργό και καθιστά, έτσι, κυριάρχο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ως εκ τούτου, μίλησε για την αναγκαιότητα μιας «μεγάλης ανασύνθεσης» του ευρύτερου χώτου.
«Οι διαχωριστικές του παρελθόντος δεν μπορούν να είναι οι διαχωριστικές του μέλλοντος», ανέφερε σχετικά, απευθυνόμενος, όπως είπε κυρίως στο ΠΑΣΟΚ.
Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο αν κάνει λόγο για άμεση συνεργασία με την Τρικούπη, αρκέστηκε στο να σχολιάσει ότι «πρέπει να ξεκινήσει» ο σχετικός «διάλογος».
«Απο μεθαύριο να μιλησουμε για το 2025 για να μπορεσουμε τα επομενα χρονια να οργανωσουμε μια προοδευτικη πλειοψηφία» εξήγησε ο κ. Ζαχαριάδης, κλείνοντας το σχόλιο του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης