Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσελέντης: Από υποψήφιος της Νίκης, επικριτής του κόμματος – Ανάρτηση με μπηχτές για δογματικές θρησκευτικές υποομάδες

Τσελέντης: Από υποψήφιος της Νίκης, επικριτής του κόμματος – Ανάρτηση με μπηχτές για δογματικές θρησκευτικές υποομάδες
Η ανάρτησή του στα social media για την αντιμετώπιση που είχε από το κόμμα
Σχετικά Άρθρα
Ο υποψήφιος με το κόμμα της Νίκης, Άκης Τσελέντης, προχώρησε σε μία ανάρτηση μία ημέρα μετά τις ευρωεκλογές, σε έντονο ύφος και επικριτικό για κάποιες εσωκομματικές τακτικές.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεισμολόγος, έγραψε:

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για τις χιλιάδες (προσωπικές) ψήφους με τις οποίες με τιμήσατε και ας μην ανήκατε σε μεγάλο ποσοστό στη ΝΙΚΗ.
Στον αγαπητό μου εκλεγέντα ηθοποιό, μοντέλο, και διακεκριμένο πρόσωπο στη showbiz πιστό Χριστιανό Νίκο Αναδιώτη (προσόντα δυσεύρετα στις ημέρες μας) εύχομαι να βοηθήσουν οι βαθιές γνώσεις του να έχει μια πετυχημένη παρουσία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου η ΝΙΚΗ θα κάνει το ντεμπούτο της.
Εγώ από την πρώτη στιγμή αντιμετωπίσθηκα ως «ξένο σώμα» στο κίνημα αυτό το οποίο κάθε τόσο μια υπερ-δογματική φαιδρή θρησκευτική υπο-ομάδα προέβαλε στα μέλη καταγγελτικά τις τεχνοκρατικές και επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις μου περί κορονοϊού και θείας κοινωνίας, περί αμβλώσεων κλπ κλπ. ψάχνοντας μετά μανίας ανάμεσα στις χιλιάδες αναρτήσεις μου στο FB.
Θα συνιστούσα στον φωτισμένο Πρόεδρο κ. Νατσιό ότι πρέπει να κρατήσει το πατριωτικό αυτό κίνημα, αν θέλει να ισχυροποιηθεί περεταίρω, μακριά από τακτικές θρησκευτικής σέκτας, υποκρισίας και υπογείων μεθοδεύσεων.
(**) Η ΝΙΚΗ έλαβε 19,000 ποιο πολλούς ψήφους απ ότι στις Εθνικές Εκλογές ίσως συνέβαλα και εγώ με μερικές από τις 19,700 που με τιμήσατε».

Μένει να δούμε ποιο θα είναι το πολιτικό του μέλλον μετά την αποτυχία εκλογής του στην Ευρωβουλή με το κόμμα του κυρίου Νατσιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης