Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Βόμβα» Βελόπουλου για νοθεία στις ευρωεκλογές - Σοβαρές καταγγελίες για διαφορές στα αποτελέσματα

«Βόμβα» Βελόπουλου για νοθεία στις ευρωεκλογές - Σοβαρές καταγγελίες για διαφορές στα αποτελέσματα
Ο Κ. Βελόπουλος υποστήριξε πως έχει στα χέρια του αποδείξεις
Σε σοβαρές καταγγελίες περί νοθείας στις ευρωεκλογές, προχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Μάλιστα, όπως υποστήριξε στον ΑΝΤ1, έχει στα χέρια του αποδείξεις.

«Θα κάνουμε ένσταση και θα ζητήσουμε επανακαταμέτρηση σε συγκεκριμένα τμήματα σε 12 περιοχές της χώρας, όπου επόπτες μας είδαν τα εκλογικά αποτελέσματα που έστειλαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στο Υπ. Εσωτερικών, τα έχουν βγάλει φωτογραφίες και είναι άλλα τα αποτελέσματα που έχουν αναρτηθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών», κατήγγειλε.
Ο κ. Βελόπουλος ισχυρίστηκε ότι οι διαφορές στα αποτελέσματα αφορούν και άλλα κόμματα.
Όπως υποστήριξε, «για 2.100 ψήφους η Ελληνική Λύση έχασε την τρίτη έδρα».
«Πανελλαδικά η επιστολική ψήφος ήταν στα ίδια ποσοστά με τα ποσοστά των κομμάτων σε κάθε περιοχή.
Το μόνο κόμμα που έχει μεγάλη διαφορά στην επιστολική ψήφο είναι η Νέα Δημοκρατία, σε ορισμένες περιφέρειες, που είχε πχ. 27% στις κάλπες και 40% στην επιστολική.
Θα ζητήσουμε επανακαταμέτρηση σε αυτές τις περιοχές», είπε ακόμη ο κ. Βελόπουλος, προσθέτοντας ότι «δεν μας άφησαν να κάνουμε ως κόμμα έλεγχο για την επιστολική ψήφο, δεν ξέρουμε ούτε πως ήρθαν οι σάκοι ούτε τι έγινε μετά».
Ο κ. Βελόπουλος ισχυρίστηκε ακόμη πως «υπήρξε κι άλλη νοθεία. Συνέλαβαν έξω από εκλογικό τμήμα υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΙΕΦ να μοιράζει σταυρωμένα ψηφοδέλτια και δεν έγινε τίποτα σε ότι αφορά τις ψήφους, αυτό δεν είναι νοθεία;».

Ζητά εκλογές - «Δεν έχει νομιμοποίηση η κυβέρνηση»

Τόνισε ακόμα ότι «εθνικές εκλογές έπρεπε να έχουν γίνει χθες, διότι δεν έχει νομιμοποίηση η Κυβέρνηση με αυτό το ποσοστό, να έχει χάσει ένα εκατομμύριο ψήφους δεν έχει συμβεί ποτέ.
Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά, δεν φεύγουν όλοι οι ποδοσφαιριστές γιατί απογυμνώνεται η ομάδα, φεύγει ο προπονητής. Αν δεν πάει καλά η επιχειρηση, διώχνεις τον διευθυντή. Δεν ήταν μήνυμα αυτό που έστειλαν οι πολίτες στην Κυβέρνηση, ήταν κατραπακιά».
«Η ετυμηγορία του λαού είναι σαφής, δεν εμπιστεύεται το πολιτικό προσωπικό, αυτό είναι το πρόβλημα και όχι οι πολίτες. Δεν έχουμε νομιμοποίηση ουσιαστικά ως πολιτικό σύστημα, όταν ψηφίζει το 50% του πληθυσμού και κάτω και όταν ψηφίζουν ακόμη 600.000 νεκροί που είναι στους εκλογικούς καταλόγους» και κάλεσε να τηρηθεί η νομοθεσία για την υποχρεωτικότητα της συμμετοχής των πολιτών στις εκλογές.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε και στα αποτελέσματα των εκλογών στην Θράκη, κάνοντας λόγο για πρόκληση του ΚΙΕΦ, που πρέπει να απασχολήσει όλους στην Αθήνα, λέγοντας «συνεχίζουν να προκαλούν: η επικεφαλής τους λέει ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκο, ξέρετε τι μήνυμα ήταν αυτό από την πλευρά του Ερντογάν και της Άγκυρας;».

«Πόλος της πατριωτικής διακυβέρνησης»

Ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι το ποσοστό που έλαβε το κόμμα στις ευρωεκλογές, είναι μια παγιωμένη πλέον δύναμη του κόμματος και επανέλαβε ότι «δημιουργήθηκε ο πόλος της πατριωτικής διακυβέρνησης, γιατί εγώ πιστεύω ότι υπάρχει και πατριδόμετρο, αν το λες, πρέπει να το κάνεις.
Ο πολιτικός που αποδέχεται την Βόρεια “ψευτο”-Μακεδονία δεν μπορεί να λέγεται πατριώτης».
Σε ότι αφορά τυχόν πρωτοβουλίες του για συνεργασία με άλλα κόμματα, ο κ. Βελόπουλος είπε «καλούμε όλους τους Έλληνες να έρθουν κοντά μας για μια καλύτερη Ελλάδα. η Ελληνική Λύση έχει πλέον ηγεμονική θέση στο πολιτικό σκηνικό και αποτελεί τον πατριωτικό πόλο για όλους τους Έλληνες. Θέλουμε να ενώσουμε όλους τους Έλληνες και γι΄αυτό απευθυνόμαστε σε όλους ανεξάρτητα της πολιτικής τους τοποθέτησης», λέγοντας για τους επικεφαλής κομματικών σχηματισμών του χώρου ότι «εμφορείται ο καθένας από αυτούς από περίεργα, ηγεμονικά ένστικτα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης