Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ: Ο Μητσοτάκης παραποιεί ξεδιάντροπα την ψήφο του λαού για να «τρέξει» την αντιλαϊκή πολιτική

ΚΚΕ: Ο Μητσοτάκης παραποιεί ξεδιάντροπα την ψήφο του λαού για να «τρέξει» την αντιλαϊκή πολιτική
«Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν τη λαϊκή καταδίκη»
Σχετικά Άρθρα
«Ο κ. Μητσοτάκης παραποιεί ξεδιάντροπα την ψήφο του λαού, προκειμένου να “τρέξει” πιο γρήγορα τις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης και της ΕΕ, την πολιτική, δηλαδή, που, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, καταδικάστηκε στις ευρωεκλογές», σχολιάζει το ΚΚΕ με αφορμή τις σημερινές (11/6) δηλώσεις του πρωθυπουργού.
«Από ό,τι φαίνεται, σειρά παίρνει το “τσεκούρι” στα επιδόματα ανεργίας και τα δικαιώματα των δημοσίων υπαλλήλων. Το θέμα, συνεπώς, δεν είναι αν έχει λάβει το μήνυμα, αλλά ότι κάνει πως δεν το καταλαβαίνει» αμαφέρει το κόμμα, εβώ συνεχίζει:
«Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν τη λαϊκή καταδίκη ούτε μέσα από την αναζήτηση “αποδιοπομπαίων τράγων”, ούτε με το καλύτερο “επικοινωνιακό πλασάρισμα” αυτής της πολιτικής, ούτε με μια “βολική” αντιπολίτευση, που του δίνει άλλοθι σε κρίσιμα στρατηγικά ζητήματα».
«Το ΚΚΕ, πιο ισχυρό και με νέες δυνάμεις, θα βρεθεί, όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά, στην πρώτη γραμμή της οργάνωσης των αγώνων του λαού ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης