Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Ο Μητσοτάκης έχει απολέσει τη λαϊκή νομιμοποίηση και το γνωρίζει - Μόνη λύση η παραίτησή του

Ελληνική Λύση: Ο Μητσοτάκης έχει απολέσει τη λαϊκή νομιμοποίηση και το γνωρίζει - Μόνη λύση η παραίτησή του
Το κόμμα του κ. Βελόπουλου επισημαίνει ότι «ο Κ. Μητσοτάκης δεν είναι απλός εκτός πραγματικότητας, αλλά παραμένει ασύδοτος και αμετανόητος»
«Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργος επέλεξε να δώσει συνέντευξη λίγες ώρες μετά την εκλογική συντριβή, φανερώνει τον πανικό και το σοκ που υπέστη», τονίζει η Ελληνική Λύση, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό.
Το κόμμα επισημαίνει μάλιστα, ότι «ο Κ. Μητσοτάκης δεν είναι απλός εκτός πραγματικότητας, αλλά παραμένει ασύδοτος και αμετανόητος».
«Αμετανόητος καθώς πανηγυρίζει επειδή οδήγησε το κόμμα του στην χειρότερη εκλογική επίδοση που έχει καταγράψει, αλλά και για το τεράστιο ποσοστό αποχής, λησμονώντας ότι η συμμετοχή στις εκλογές είναι δική του ευθύνη!» εξηγεί, μεταξύ άλλων, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.
Ακολούθως η Ελληνική Λύση υπογραμμίζει ότι ο «κύριος Μητσοτάκης έχει χάσει την λαϊκή νομιμοποίηση και το γνωρίζει»,έτσι, βάσει αυτού, απαιτεί από τον πρωθυπουργό την παραίτησή του «και την άμεση προσφυγή στις κάλπες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

«Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργος επέλεξε να δώσει συνέντευξη λίγες ώρες μετά την εκλογική συντριβή, φανερώνει τον πανικό και το σοκ που υπέστη.
Οι ισχυρισμοί του όμως αποδεικνύουν ότι ο Κ. Μητσοτάκης δεν είναι απλός εκτός πραγματικότητας, αλλά παραμένει ασύδοτος και αμετανόητος.
Αμετανόητος για τα ληστρικά τεκμήρια στους ελεύθερους επαγγελματίες, τους οποίους εκβιάζει με πενταετή φορολογικό έλεγχο σε περίπτωση που «τολμήσουν» να αμφισβητήσουν.
Αμετανόητος για τον γάμο ομοφυλοφίλων, καθώς δεν μπορεί να κατανοήσει σε ποια χώρα είναι πρωθυπουργός, σε ποια παράταξη πρόεδρος, εκτός εάν νομοθέτησε με δόλο και συνεχίζει να ψεύδεται ακόμα και για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.
Αμετανόητος καθώς ενδιαφέρεται μόνο για τα συμφέροντα των ολιγαρχών, έχοντας ως μόνο άγχος το πότε θα παραλειφθούν τα ηλεκτρικά λεωφορεία!
Αμετανόητος για το Εθνικό έγκλημα των Τεμπών, καθώς δεν τολμά ακόμα και να προφέρει την λέξη «Τέμπη»
Αμετανόητος καθώς πανηγυρίζει επειδή οδήγησε το κόμμα του στην χειρότερη εκλογική επίδοση που έχει καταγράψει, αλλά και για το τεράστιο ποσοστό αποχής, λησμονώντας ότι η συμμετοχή στις εκλογές είναι δική του ευθύνη!
Αμετανόητος καθώς ενώ το κράτος καταρρέει, αυτός στοχοποιεί το ΑΣΕΠ δείχνοντας πως έχει σκοπό να αλώσει ότι έχει απομείνει από το δημόσιο. Όπως ακριβώς έπραξε με την επιστολική ψήφο, με το Πόθεν Έσχες του που ακόμα δεν το έχει δώσει στη δημοσιότητα, με τα κολοσσιαία σκάνδαλα που πλέον απασχολούν την Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη.
Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος Μητσοτάκης έχει χάσει την λαϊκή νομιμοποίηση και το γνωρίζει.
Η παραμονή λοιπόν του Κ. Μητσοτάκη στην εξουσία, θέτει σε κίνδυνο την Ελλάδα, την κοινωνία, την ίδια τη δημοκρατία.
Η Ελληνική Λύση απαιτεί την παραίτηση του και την άμεση προσφυγή στις κάλπες.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης