Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: Πιστοποίησε την αναποτελεσματικότητα και την αποτυχία της κυβέρνησής του

ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: Πιστοποίησε την αναποτελεσματικότητα και την αποτυχία της κυβέρνησής του
Η υπονόμευση του κράτους δικαίου, η έλλειψη σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα και τη διάκριση των εξουσιών θρέφουν την αποχή και την απαξίωση της πολιτικής, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ
"Στη συνέντευξή του ο πρωθυπουργός πιστοποίησε την αναποτελεσματικότητα και την αποτυχία της κυβέρνησής του να αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα όπως η ακρίβεια, η στεγαστική κρίση και η απαξίωση του ΕΣΥ, ζητήματα που όπως μας ενημέρωσε «έβλεπε και πριν τις εκλογές», αλλά απέφυγε να ασχοληθεί", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
"Φαίνεται, δε, ότι το έχει συνήθεια σε κάθε πρώτη μετεκλογική του συνέντευξη να παριστάνει τον «τιμωρό» των πολυεθνικών, που κερδοσκοπούν στην πλάτη του ελληνικού λαού, ο οποίος επί διακυβέρνησής του είναι προτελευταίος σε αγοραστική δύναμη στην ΕΕ.
Όσο για τη στροφή…στην ταπεινότητα που υποκρίθηκε απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλώσεις ότι τα θέματα του κράτους δικαίου -όπως τα Τέμπη και το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων- δεν έπαιξαν ρόλο στο εκλογικό αποτέλεσμα, θυμίζουν πολύ την αλαζονεία του «41%».
Η υπονόμευση του κράτους δικαίου, η έλλειψη σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα και τη διάκριση των εξουσιών θρέφουν την αποχή και την απαξίωση της πολιτικής".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης