Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση με αιχμές Τεμπονέρα για Κασσελάκη: Ήμουν πολλά χρόνια πριν από εκείνον, θα παραμείνω και... μετά από αυτόν

Απάντηση με αιχμές Τεμπονέρα για Κασσελάκη: Ήμουν πολλά χρόνια πριν από εκείνον, θα παραμείνω και... μετά από αυτόν
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άφησε αιχμές νωρίτερα, λέγοντας ότι κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ
Σκληρή απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη έδωσε ο Διονύσης Τεμπονέρας, μετά τη δήλωση του προέδρου του κόμματος «όποιος δεν θέλει, δεν μένει στον ΣΥΡΙΖΑ».
«Ήμουν πολλά χρόνια πριν από εκείνον και θα παραμείνω και μετά από αυτόν». Συνέχισε, δε, για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών σημειώνοντας με έμφαση πως «δεν μας ικανοποιεί», εκφράζοντας την αντίθεσή του στην εκτίμηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πως το αποτέλεσμα δεδομένων των συνθηκών ήταν ικανοποιητικό, προσθέτοντας πως «το μήνυμα των εκλογών δείχνει πως είναι δική μας υποχρέωση να κάτσουμε σε τραπέζι διαλόγου-και με τις ηγεσίες» δήλωσε σχετικά ο Διονύσης Τεμπονέρας.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άφησε αιχμές νωρίτερα, λέγοντας ότι κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών με την πρωτοφανή αποχή, την ενίσχυση της ακροδεξιάς και τις ευρύτερες εξελίξεις στην Ευρώπη, προδιαγράφει συνθήκες δυστοπίας για την ελληνική κοινωνία», επισημαίνεται στην αρχή της κοινής τους δήλωσης.

Σε συνέχεια της εκδήλωσης που είχε διοργανωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο και στην οποία είχε δώσει το «παρών» ο Στέφανος Κασσελάκης, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρώην υπουργός επικαλούνται τις δηλώσεις στελεχών της Κουμουνδούρου, του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Αριστεράς μετά το κλείσιμο της κάλπης, με τις οποίες διατύπωσαν «δημόσια θετική γνώμη για αυτήν την προοπτική».
«Είναι η ώρα όλοι, πολίτες και πολιτικοί, να συνειδητοποιήσουμε τις ευθύνες μας απέναντι στη χώρα και στο λαό. Δεν μπορεί να αφεθούμε σε προσωπικές στρατηγικές, σχεδιασμούς και επιδιώξεις επιμέρους προσώπων. Οι ευθύνες που απορρέουν για τον καθένα μας είναι εμφανείς. Δεν υπάρχουν περιθώρια διάχυσής τους στους άλλους. Οι πολίτες που παρακολουθούν μας κρίνουν», καταλήγουν στη δήλωσή τους οι κ.κ. Τεμπονέρας και Κοτσακάς.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης