Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πρωτοβουλία - βόμβα στον ΣΥΡΙΖΑ: Θεοχαρόπουλος και Ραγκούσης προτείνουν δημοψήφισμα για ενιαίο προοδευτικό μέτωπο

Πρωτοβουλία - βόμβα στον ΣΥΡΙΖΑ: Θεοχαρόπουλος και Ραγκούσης προτείνουν δημοψήφισμα για ενιαίο προοδευτικό μέτωπο
Πρόταση προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχει ενεργά στις διαδικασίες για τις συνεργασία του προοδευτικού χώρου
Τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Γιάννης Ραγκούσης βγαίνουν μπροστά και αναλαμβάνουν πρωτοβουλία για τη δημιουργία ενός ενιαίου προοδευτικού πόλου με προοπτικές κυβερνησιμότητας.
Ειδικότερα, με διαρροή τους στον ηλεκτρονικό Τύπο, τα δύο στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής, γνωστοποιούν ότι καταθέτουν πρόταση για τη διεξαγωγή εσωκομματικού δημοψηφίσματος προκειμένου το κόμμα τους να συμμετάσχει ενεργά στις διαδικασίες για τις συνεργασία του προοδευτικού χώρου.
Η πρότασή τους αναμένεται να κατατεθεί στα κομματικά όργανα -στην Πολιτική Γραμματεία, είτε στην Κεντρική Επιτροπή- και να τεθεί προς συζήτηση.
Επισημαίνεται ότι ο Κασσελάκης και η γετική του ομάδα έχουν δρομολογήσει τη συνεδρίαση της Εεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στα τέλη Ιουνίου.
Η πρόταση και το σκεπτικό των δύο απευθύνεται, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ, αφού είναι οι κομματικοί σχηματισμοί που έλαβαν τα ισχυρότερα ποσοστά στις πρόσφατες Ευρωεκλογές και χωρίς τη συμμετοχή και των δύο η συσπείρωση του προοδευτικού χώρου μπορεί να κριθεί ατελέσφορη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης