Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για ευρωεκλογές: Ο Μητσοτάκης συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα

ΣΥΡΙΖΑ για ευρωεκλογές: Ο Μητσοτάκης συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα
«Ο κ. Μητσοτάκης δεν ανησυχεί από την άνοδο της άκρας Δεξιάς»
Σχετικά Άρθρα
«Παρ' όλο που έχουν περάσει ήδη τρεις μέρες από την κάλπη των ευρωεκλογών, η οποία καταβαράθρωσε τα εκλογικά ποσοστά της ΝΔ, ο αρχηγός της, Κυρ. Μητσοτάκης, εξακολουθεί να συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Bloomberg.
Το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη σημειώνει πως «ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως θα επιδιώξει να συνεχίσει τις ”μεταρρυθμίσεις” που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά του, δηλαδή την περαιτέρω διάλυση της δημόσιας Υγείας και Παιδείας, ενώ διαπίστωσε πως η κυβέρνησή του τα έχει πάει καλά, παρότι έχασε 13 ποσοστιαίες μονάδες μέσα σε έναν μόλις χρόνο».
Σε ό,τι αφορά τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, «για τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για τον τρόπο με τον οποίο τους έχει διαχειριστεί η κυβέρνησή του», ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει πως «υπάρχουν κι άλλοι που συμφωνούν μαζί του», «κι αυτοί είναι όλοι οι μεγαλόσχημοι φίλοι της κυβέρνησης, οι οποίοι έχουν πάρει τη μερίδα του λέοντος, αφήνοντας, κυριολεκτικά, ψίχουλα για τις μικρές μεσαίες επιχειρήσεις». «Από ΄κει και πέρα, μόνο ο κ. Μητσοτάκης έχει τέτοιο θράσος ώστε να ισχυριστεί πως είναι ευχαριστημένος για τα κονδύλια του Ταμείου που αφορούν την Υγεία. Σε ποια χώρα ζει, αλήθεια;», σημειώνει.
«Κατανοούμε, τέλος, το γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν ανησυχεί από την άνοδο της άκρας Δεξιάς. Κι αυτό γιατί η άκρα Δεξιά στη χώρα μας είτε κατοικοεδρεύει εντός του κόμματος του είτε αποτελεί δορυφόρο του», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης