Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Ο Κακλαμάνης επιμένει στη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας - «Δεν είναι τρελός ο λαός»

ΝΔ: Ο Κακλαμάνης επιμένει στη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας - «Δεν είναι τρελός ο λαός»
«Μη μας λένε ότι τα έκαναν όλα τέλεια»
Σχετικά Άρθρα
Σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ για να συζητηθεί το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ζήτησε ο Νικήτας Κακλαμάνης, στον απόηχο της εκλογικής πανωλεθρίας για το κυβερνών κόμμα.
Εκτίμησε πως το αποτέλεσμα των εκλογών αποτέλεσε αποδοκιμασία για την κυβερνητική πολιτική, ειδικά στην ακρίβεια, την υγεία και τη δημόσια ασφάλεια.
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να ακούσει πράγματα που ενδεχομένως δεν τα ξέρει», δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, ενώ σχολίασε με νόημα πως συμφωνεί με τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη για... «καλάμια» στο κόμμα.
«Μην βγαίνουν και μας λένε ότι τα κάναν όλα τέλεια. Δεν είναι τρελός και σχιζοφρενής ο ελληνικός λαός». «Η ΝΔ δεν κινδυνεύει από την αντιπολίτευση, αλλά από τον κακό της εαυτό», υπογράμμισε.
Επισήμανε δε πως όταν μιλά για επιστροφή στις ρίζες της ΝΔ, δεν εννοεί δεξιά στροφή. «Το μεγάλο κομμάτι που κάποιοι το περιφρονούν είναι η πατριωτική, λαϊκή δεξιά. Αυτό προκύπτει αν δείτε τους πρώτους πέντε που εξελέγησαν. Όλοι οι διευρυμένοι εχάθησαν. Άρα οι επαγγελματίες του κέντρου κάθισαν σπίτι τους ή πήγαν στις παραλίες», είπε μεταξύ άλλων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης