Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πλεύρης: Το 41% δημιούργησε ένα κλίμα εφησυχασμού - Δυσαρέσκεια στη βάση για τον γάμο ομοφυλόφιλων

Πλεύρης: Το 41% δημιούργησε ένα κλίμα εφησυχασμού - Δυσαρέσκεια στη βάση για τον γάμο ομοφυλόφιλων
Ο Θάνος Πλεύρης έκαβε λόγο για κλίμα εφησυχασμού στην κυβέρνηση
Σχετικά Άρθρα
Αιχμές για εφησυχασμό λόγω του 41% που συγκέντρωσε η ΝΔ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, εκτόξευσε ο «γαλάζιος» βουλευτής, Θάνος Πλεύρης.
«Σίγουρα το 41% μαζί με την απουσία της αντιπολίτευσης δημιούργησε ένα κλίμα εφησυχασμού, που με τη σειρά του οδήγησε σε καταστάσεις οι οποίες ενόχλησαν» είπε μιλώντας στον Σκάι, και αναφέρθηκε στην ακρίβεια και τους ελεύθερους επαγγελματίες, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. «Αφού το συγκεκριμένο θέμα δημιούργησε τέτοια ένταση στην Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, φανταστείτε ότι αυτό θα συνέβαινε σε μεγαλύτερο βαθμό στην παραδοσιακή μας βάση. Επιμένω, όμως, πως όταν εκπροσωπείς το όλον, είναι λάθος να παρασυρθείς επειδή ψηφοφόροι σου επιλέγουν να πάνε δεξιότερα», σημείωσε, προσθέτοντας ότι «η Ευρώπη θα πρέπει να λύσει τα προβλήματα που οδηγούν τον κόσμο να πάει προς τα εκεί».
Στη συνέχεια, ο κ. Πλεύρης αναφέρθηκε και στη woke ατζέντα, την οποία χαρακτήρισε ως προσπάθεια ανατροπής των παραδοσιακών αξιών, που ενοχλεί όχι μόνο τη δεξιά βάση, αλλά πολλούς πολίτες ευρύτερα. «Η αντίδραση με τα drag queen στα σχολεία δεν είναι ομοφοβία», υποστήριξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης