Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιαννακοπούλου (ΠΑΣΟΚ): Χάσαμε 110.000 ψηφοφόρους, αντί να είμαστε δεύτεροι

Γιαννακοπούλου (ΠΑΣΟΚ): Χάσαμε 110.000 ψηφοφόρους, αντί να είμαστε δεύτεροι
Να συζητηθεί στην Κεντρική Επιτροπή και στα αρμόδια όργανα τι εκφράζει το 12,8% που πήρε ο Ν. Ανδρουλάκης λέει η κα.Γιαννακοπούλου
Αντί να είμαστε δεύτεροι, χάσαμε και 110.000 ψηφοφόρους είπε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου στο πλαίσιο της συζήτησης που έχει ανοίξει για την ηγεσία του κόμματος.
«Το να δούμε για ποιο λόγο πήραμε μόλις 0,95% αντί να είμαστε δεύτεροι, δεν είναι χάρη στον κ. Μητσοτάκη.
Απεναντίας, η μεγαλύτερη χάρη θα ήταν να έχει μια αντιπολίτευση που κινείται σε αυτά τα χαμηλά ποσοστά: μια αξιωματική αντιπολίτευση στο 14% και μια μείζονα αντιπολίτευση όπως το ΠΑΣΟΚ στο 12%.
Είχαμε κάθε δυνατότητα να βρεθούμε στη δεύτερη θέση και αντί αυτού, χάσαμε 110.000 ψηφοφόρους, την ίδια ώρα που η ΝΔ έχανε 1 εκατομμύριο ψηφοφόρους» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ η κα.Γιαννακοπούλου.
Όπως είπε, εσωστρέφεια είναι να γίνεται συζήτηση επί ενάμιση χρόνο μέχρι το 2025 για το τι θα γίνει, τι θα μπορούσε να γίνει, ενώ πρέπει άμεσα να ανοίξουν οι διαδικασίες και να συγκληθούν τα αρμόδια όργανα.
Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως ο φόβος για τον διάλογο δεν ταιριάζει σε ένα δημοκρατικό κόμμα.
«Όλο το ΠΑΣΟΚ «ίδρωσε φανέλα» κατά την εκλογική διαδικασία, επομένως δεν θα ανεχτώ να υπάρχει δολοφονία χαρακτήρα ή να ποινικοποιείται η διαφορετική άποψη όταν αυτό δεν αρμόζει στο DNA της παράταξης» υπογράμμισε η κα.Γιαννακοπούλου.
Σε ερώτηση για τυχόν ευθύνες της ηγεσίας του κόμματος, σχολίασε πως όταν ανοίγει ένας διάλογος προτεραιότητα έχουν οι πολιτικές, οι οποίες όμως «εκφράζονται από πρόσωπα».
«Πρέπει να συζητήσουμε τι ακριβώς εκφράζει το 12,8% που πήρε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Αυτό όμως δεν θα το αποφασίσω εγώ, θα πρέπει να συζητηθεί στην Κεντρική Επιτροπή και στα αρμόδια όργανα.
Το θέμα ηγεσίας τέθηκε από συναδέλφους, κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη» ανέφερε η κα.Γιαννακοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης