Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για το «άνοιγμα» Κασσελάκη στη Ζωή Κωνσταντοπούλου - Διαφωνία Ζαχαριάδη

Αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για το «άνοιγμα» Κασσελάκη στη Ζωή Κωνσταντοπούλου - Διαφωνία Ζαχαριάδη
Τη διαφωνία του με την πρόταση Κασσελάκη εξέφρασε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία το άνοιγμα του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη στην Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου για συνεργασίας, καταρχάς σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, στη σκιά των καταγγελιών της προέδρου της Πλεύσης για χρηματισμό βουλευτών σχετικά με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Τη διαφωνία του με την πρόταση Κασσελάκη εξέφρασε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.
«Είναι σαφές ότι ο ευρύτερος προοδευτικός χώρος που αντιπολιτεύεται τη ΝΔ, είναι σε μια αναδιάταξη.
Το καλό είναι κάτι να έχει δρομολογηθεί στην Κεντροαριστερά μέχρι τις εθνικές εκλογές", επεσήμανε αρχικά ο κ. Ζαχαριάδης στον ΣΚΑΙ, σημειώνοντας ότι συμφωνεί με την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για κοινές κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες με το ΠΑΣΟΚ, αλλά διαφωνεί με τη συνομιλία με την Πλεύση Ελευθερίας», ανέφερε στον ΣΚΑΙ ο Κ. Ζαχαριάδης.
«Ο πολύς ο κόσμος αυτήν τη στιγμή δεν είναι ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχασε 350.000 ψήφους, ούτε στο ΠΑΣΟΚ ούτε στη Νέα Αριστερά, αλλά στην αποχή, επομένως αντί να συζητάμε για το ποιος θα συνεργαστεί με ποιον, θα πρέπει να ασχοληθούμε με τα προβλήματα των πολιτών για να τους κερδίσουμε. Όσοι απείχαν ναι μεν έδειξαν απόσταση από τη ΝΔ, αλλά έστειλαν και το μήνυμα ότι δεν είναι έτοιμοι ούτε και για εμάς», σημείωσε.

Όσον αφορά τη Νέα Αριστερά, ο Κώστας Ζαχαριάδης υπογράμμισε πως "δεν χρειάζεται να σπαταλήσουμε τόση ενέργεια με ένα κόμμα που σε χαλαρή ψήφο δεν πήρε ούτε 2,5%", ενώ ταυτόχρονα προσέθεσε ότι χρειάζεται να κάνουν όλοι την αυτοκριτική τους, βάζοντας στο κάδρο και τον Πέτρο Κόκκαλη.
«Πρέπει να κάνουμε μια ειλικρινή συζήτηση με το ΠΑΣΟΚ» τόνισε και υπογράμμισε ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να προσδιορίσει με ακρίβεια τη φυσιογνωμία του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης