Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκτός κυβέρνησης και η Χριστίνα Αλεξοπούλου: Η... ταπεινή βόλτα με την Porsche στη Λέσβο της βγήκε ξινή - Η αλαζονεία του 41%

Εκτός κυβέρνησης και η Χριστίνα Αλεξοπούλου: Η... ταπεινή βόλτα με την Porsche στη Λέσβο της βγήκε ξινή - Η αλαζονεία του 41%
Η ενόχληση έφτασε και στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο πολλάκις έχει βρεθεί σε θέση άμυνας απέναντι στις κατηγορίες για "αλαζονεία του 41%"
Εκτός κυβερνητικού σχήματος έμεινε η μέχρι πρότινος υφυπουργός Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου, και η συγκεκριμένη αλλαγή μάλλον δεν προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη σε κανέναν.
Η κ. Αλεξοπούλου τράβηξε προ ημερών τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά με αρνητικό τρόπο. Βρισκόμενη στη Λέσβο πριν τις ευρωεκλογές, η πρώην υφυπουργός επιβιβάστηκε σε πολυτελές αυτοκίνητό μάρκας Porsche, που την περίμενε στο αεροδρόμιο, και με το οποίο κινήθηκε σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας της.
Την υφυπουργό συνόδευαν ο βουλευτής Χαράλαμπος Αθανασίου και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Μυτιλήνης, Πανάγος Κουφέλος.
Ο πρώτος όμως κινήθηκε με το δικό του αυτοκίνητο μάρκας Skoda, ο δε κ. Κουφέλος με το μηχανάκι του.
Η "επίδειξη" αυτή δεν άρεσε καθόλου στο νησί, ενώ η ενόχληση έφτασε και στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο πολλάκις έχει βρεθεί σε θέση άμυνας απέναντι στις κατηγορίες για "αλαζονεία του 41%".
Επομένως, η αχρείαστη αυτή βόλτα με το πολυτελές αυτοκίνητο απλά λειτούργησε ως βούτυρο στο ψωμί της αντιπολίτευσης, με τον πρωθυπουργό να προχωρά σήμερα στην αντικατάστασή της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης