Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πυρά Κελέτση για την έξοδο από την κυβέρνηση: Η άρνηση μου να ψηφίσω τον νόμο των ομόφυλων ζευγαριών είχε συνέπειες

Πυρά Κελέτση για την έξοδο από την κυβέρνηση: Η άρνηση μου να ψηφίσω τον νόμο των ομόφυλων ζευγαριών είχε συνέπειες
Στις αιτιάσεις του απερχόμενου υφυπουργού, όμως, πηγές του Μαξίμου έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι «ο κ. Κελέτσης κάνει λάθος, έφυγε για λόγους αναποτελεσματικότητας, ενώ η στάση του στο επίμαχο νομοσχέδιο δεν αποτέλεσε κριτήριο και απόδειξη είναι η υπουργοποίηση των κυρίων Γκιουλέκα, Καραγκούνη και Γκίκα»

Aιχμές ότι η αποχώρηση του από την κυβέρνηση έγινε επειδή δεν ψήφισε τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών άφησε ο απερχόμενος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Κελέτσης.
Σε ανάρτηση στο Facebook ο Σταύρος Κελέτσης ανέφερε, μεταξύ άλλων ότι «λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ικανοποιήσω την επιθυμία του Πρωθυπουργού να ψηφίσω το νόμο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών όπως μου ζήτησε όταν με κάλεσε στο Πρωθυπουργικό γραφείο στις 16/1/24, γιατί όπως του εξήγησα αντιτίθεται στις αρχές και τις αξίες που πάγια υπηρετώ. Γνώριζα τότε τις πιθανές συνέπειες που θα είχε αυτή η στάση από την πλευρά μου. Και τις αποδέχθηκα».

Στις αιτιάσεις του απερχόμενου υφυπουργού, όμως, πηγές του Μαξίμου έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι «ο κ. Κελέτσης κάνει λάθος, έφυγε για λόγους αναποτελεσματικότητας, ενώ η στάση του στο επίμαχο νομοσχέδιο δεν αποτέλεσε κριτήριο και απόδειξη είναι η υπουργοποίηση των κυρίων Γκιουλέκα, Καραγκούνη και Γκίκα».

www.bankingnews.gr 
 
 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης