Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Πέφτουν οι τόνοι μεταξύ του Βελόπουλου και του Σαράκη

Ελληνική Λύση: Πέφτουν οι τόνοι μεταξύ του Βελόπουλου και του Σαράκη
Πυροσβεστικά φαίνεται πως λειτούργησε η συνάντηση Βελόπουλου-Σαρακιώτη
Λήξαν θεωρείται το επεισόδιο που ξέσπασε στο εσωτερικό της Ελληνικής Λύσης, ανάμεσα στον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Βελόπουλο και τον βουλευτή Παύλο Σαράκη.
Μάλιστα, με ανακοίνωσή του, ο βουλευτής Επικρατείας τονίζει ότι πραγματοποίησε συνάντηση με την ηγεσία του κόμματος κατά την οποία ο κ. Βελόπουλος τον διαβεβαίωσε ότι δεν βρίσκεται πίσω από συκοφαντικά εις βάρος του δημοσιεύματα.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται μεθοδευμένο σχέδιο “δολοφονίας του χαρακτήρα μου”. Δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου αναφέρουν ότι εκπορεύεται από κύκλους του κόμματος, του οποίου τυγχάνω Βουλευτής. Ως όφειλα συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του κόμματος, κ. Κυριάκο Βελόπουλο και την Αντιπρόεδρο του κόμματος, κ. Δήμητρα Κρητικού, προκειμένου να αποσαφηνιστούν γεγονότα που δηλητηριάζουν τους ψηφοφόρους μας.
Με διαβεβαίωσαν ότι τυγχάνω της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης τους, θεωρώντας τα δημοσιεύματα ανυπόστατα και κακόβουλα, ισχυρισμό που διατυπώθηκε και σε επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, με Δελτίο Τύπου.
Κατόπιν τούτων, αναστέλλω την οποιαδήποτε νομική ενέργεια για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου ως πολίτης, Δικηγόρος και Βουλευτής. Παράλληλα, διαβεβαιώνω τους εμπνευστές και τους πρόθυμους εκτελεστές του σχεδίου "δολοφονίας του χαρακτήρα μου" ότι, ούτε ατιμώρητοι θα μείνουν, ούτε θα συγχωρεθούν. Συνεχίζουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι τον αγώνα μας για να κάνουμε υπερήφανους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες».

Νωρίτερα η Ελληνική Λύση με δελτίο τύπου επισήμανε: «Λίγες ώρες μετά την μεγάλη εκλογική επιτυχία της Ελληνικής Λύσης εμφανίστηκαν ανυπόστατα και συκοφαντικά δημοσιεύματα περί δήθεν “εσωκομματικής αναστάτωσης”.
Είναι προφανές ότι η ψήφος του Ελληνικού λαού που αναβάθμισε την Ελληνική Λύση, ως κύριο εκφραστή του Πατριωτικού, Δημοκρατικού, Λαϊκού, Κοινωνικού μετώπου, πανικόβαλε το αντεθνικό σύστημα εξουσίας.
Δυστυχώς για αυτούς, η Ελληνική Λύση δεν είναι ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΠΑΣΟΚ, καθώς εκπροσωπεί ισχυρές αρχές και αξίες, που κανένας νοσηρός εγκέφαλος, όπως αυτοί που κατοικοεδρεύουν στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν δύναται να διαβάλει.
Είμαστε βέβαιοι ότι και ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τον οποίο επικαλούνται ως «πηγή» τα συγκεκριμένα συκοφαντικά και υποβολιμιαία δημοσιεύματα, θα προβεί άμεσα στις απαιτούμενες διαψεύσεις και τις απαραίτητες ενέργειες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης