Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παραδόθηκε το Υπ. Εργασίας από τη Δόμνα Μιχαηλίδου στη Νίκη Κεραμέως

Παραδόθηκε το Υπ. Εργασίας από τη Δόμνα Μιχαηλίδου στη Νίκη Κεραμέως
"Είναι πολύ μεγάλη η τιμή και το αίσθημα ευθύνης να αναλαμβάνουμε σήμερα μαζί με τον κ. Καραγκούνη και τον κ. Τσακλόγλου την ηγεσία αυτού του πάρα πολύ κρίσιμου υπουργείου" τόνισε η κα Κεραμέως
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Eργασίας από τον απερχόμενη υπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου στη νέα υπουργό Νίκη Κεραμέως.
"Είναι πολύ μεγάλη η τιμή και το αίσθημα ευθύνης να αναλαμβάνουμε σήμερα μαζί με τον κ. Καραγκούνη και τον κ. Τσακλόγλου την ηγεσία αυτού του πάρα πολύ κρίσιμου υπουργείου" τόνισε η κα Κεραμέως.
"Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια άοκνα, συνεργατικά με συνέπεια και όραμα προκειμένου και από αυτή θέση να εργαστούμε για την καθημερινότητα και το μέλλον εκατομμυρίων Ελληνίδων και Ελλήνων. (…)
Έχουν γίνει πραγματικά εξαιρετικές προσπάθειες πάνω στις οποίες θέλουμε να χτίσουμε, να χτίσουμε πάνω στα πολύ σημαντικά κεκτημένα της πενταετίας και να οικοδομήσουμε πραγματικά για όλες τις κατηγορίες που ωφελούνται από αυτό το υπουργείο, είτε μιλάμε για εργαζόμενους, είτε μιλάμε για ανέργους, είτε μιλάμε ευρύτερα για συνταξιούχους, ευρύτερα για την κοινωνία ολόκληρη".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης