Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Επανεκκίνηση δεν γίνεται με ανακύκλωση προσώπων στις κυβερνητικές καρέκλες κι επιβράβευση όσων «μπάζωσαν» τα Τέμπη

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Επανεκκίνηση δεν γίνεται με ανακύκλωση προσώπων στις κυβερνητικές καρέκλες κι επιβράβευση όσων «μπάζωσαν» τα Τέμπη
Η πραγματική αντιμετώπιση των αναγκών των πολιτών απαιτεί ριζική αλλαγή της πολιτικής της κυβέρνησης, "που θα ευνοεί τους ασθενέστερους και όχι τα καρτέλ των συμφερόντων που σας στηρίζουν"
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σήμερα, ενώπιον του… 'ολιγομελούς' υπουργικού συμβουλίου των 61 μελών, για επανεκκίνηση του κυβερνητικού έργου", σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι επανεκκίνηση «δεν γίνεται με ανακύκλωση προσώπων στις κυβερνητικές καρέκλες, με επιβράβευση εκείνων που πρωτοστάτησαν στην επιχείρηση 'μπαζώματος' της αλήθειας για τα Τέμπη, με ανάγνωση 'όπως μας βολεύει' των αποτελεσμάτων της κάλπης».
Σημειώνει ότι η πραγματική αντιμετώπιση των αναγκών των πολιτών απαιτεί ριζική αλλαγή της πολιτικής της κυβέρνησης, "που θα ευνοεί τους ασθενέστερους και όχι τα καρτέλ των συμφερόντων που σας στηρίζουν".
Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει, τέλος, ότι περιμένει τώρα που τέλειωσε η προεκλογική περίοδος, «να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστείτε για να συνεχίσετε να αρνείστε τα πραγματικά, κοστολογημένα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να βοηθηθούν οι πολλοί. Προσπαθήστε, τουλάχιστον, να πρωτοτυπήσετε…».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης