Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κάλεσμα Κασσελάκη σε δικηγόρους: «Κινηθείτε νομικά κατά του Κούγια» - «Στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, απέναντι στο Μεσαίωνα»

Κάλεσμα Κασσελάκη σε δικηγόρους: «Κινηθείτε νομικά κατά του Κούγια» - «Στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, απέναντι στο Μεσαίωνα»
«Απέναντι στην Ακροδεξιά ρητορική μίσους, δε γίνεται οι προοδευτικοί πολίτες να μένουν απαθείς» επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
«Καλώ τους προοδευτικούς δικηγόρους που θέλουν να κινηθούν εναντίον του κ. Κούγια ποινικά και αστικά, να στείλουν μήνυμα στους προσωπικούς μου λογαριασμούς ή στο proedros@syriza.gr και ΜΑΖΙ να πάμε στη δικαιοσύνη, για να νικήσουμε το μίσος», υποστηρίζει σε νέα ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κασσελάκης, μετά από το ομοφοβικό σχόλιο του κ. Κούγια εναντίον του.
Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης αναφέρει:
Απέναντι στην Ακροδεξιά ρητορική μίσους, δε γίνεται οι προοδευτικοί πολίτες να μένουν απαθείς.



Ευχαριστώ όσους δημοκρατικούς πολίτες βρέθηκαν από χθες όχι στο πλευρό μου, αλλά στη σωστή πλευρά της Ιστορίας καταδικάζοντας τον Μεσαίωνα.
Ήρθε η ώρα ο Μεσαίωνας που εκφράζουν οι Κούγιες αυτού του τόπου να καταδικαστεί και από την ελληνική δικαιοσύνη. Ήρθε η ώρα αυτός που συνδέει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα με τη λέξη «χούντα» να πάρει την απάντησή του. Δεν είναι ένα προσωπικό στοίχημα. Είναι ανάγκη της κοινωνίας να κερδίσει η ελπίδα ενός συμπεριληπτικού κόσμου απέναντι στη μισαλλοδοξία.
Καλώ τους προοδευτικούς δικηγόρους που θέλουν να κινηθούν εναντίον του κ. Κούγια ποινικά και αστικά, να στείλουν μήνυμα στους προσωπικούς μου λογαριασμούς ή στο proedros@syriza.gr και ΜΑΖΙ να πάμε στη δικαιοσύνη, για να νικήσουμε το μίσος.
Όποια αποζημίωση κερδίσουμε, θα τη δωρίσω σε ξενώνες κακοποιημένων γυναικών – μιας και ο «ανδρισμός» του κακοποιητή προκάλεσε αυτήν την υπόθεση.
ΥΓ: Οι βουλευτές μας επεξεργάζονται τροπολογία για την αυστηροποίηση του πλαισίου περί ρατσιστικού λόγου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης