Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Δωρεάν στέγη, κίνητρα και 2.100 ευρώ επιμίσθιο στους γιατρούς που υπηρετούν στα νησιά

Γεωργιάδης: Δωρεάν στέγη, κίνητρα και 2.100 ευρώ επιμίσθιο στους γιατρούς που υπηρετούν στα νησιά
Προκειμένου γιατροί και εργαζόμενοι του ΕΣΥ να επιλέγουν τη μετακίνησή τους από τα νοσοκομεία των αστικών κέντρων στα νησιά 
Σχετικά Άρθρα
Να δημιουργήσει καλύτερες εργασιακές συνθήκες για τους γιατρούς στα νησιά και τις απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, επιδιώκει το υπουργείο Υγείας.
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, στο αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση για την αύξηση των οικονομικών και άλλων κινήτρων, με τη χορήγηση επιμισθίου ύψους 2.100 ευρώ, την παροχή δωρεάν στέγης και τη δυνατότητα να εκτελούν παράλληλα ιδιωτικό έργο είτε σε ιδιωτικές κλινικές είτε στο ιδιωτικό ιατρείο τους, προκειμένου γιατροί και εργαζόμενοι του ΕΣΥ να επιλέγουν τη μετακίνησή τους από τα νοσοκομεία των αστικών κέντρων στα νησιά και αλλού.
«Θα είμαστε καλύτερα από πέρυσι (σ.σ: στα νησιά). Είμαστε αρκετά καλύτερα οργανωμένοι. Στο υπουργικό συμβούλιο παρουσίασα και μια νέα διάταξη που αυξάνει το κίνητρο για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που θέλουν να πάνε σε νησί το καλοκαίρι. Θα τους δίνουμε 2.100 ευρώ πλέον του μισθού τους και θα μπορεί ο κάθε δήμος να τους πληρώνει και την έξτρα κατοικία τους, έτσι ώστε να έχουν και δωρεάν σπίτι και επιπλέον πάνω από έναν μισθό στην τσέπη», δήλωσε στην ΕΡΤ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης