Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας μαινόμενος για την απόλυσή του: Παιδαριώδεις αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ, δολοφονία χαρακτήρα

Τσίπρας μαινόμενος για την απόλυσή του: Παιδαριώδεις αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ, δολοφονία χαρακτήρα
«Αν τολμάνε ας κάνουν επίσημη ανακοίνωση», ανέφερε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Γιώργος Τσίπρας μίλησε σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, σχολιάζοντας σε οξύτατους τόνους τη λύση σύμβασης εργασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη να μπούμε σε λεπτομέρειες. Εχω κάνει μια σχετική δήλωση. Δηλαδή μετά από μια ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ, ειδοποιήθηκα μετά από δέκα λεπτά, ότι λύεται σύμβαση εργασίας. Κυκλοφόρησε κάποια διαρροή από κύκλους της Κουμουνδούρου, στην οποία δεν θέλω να απαντήσω γιατί ακριβώς η Κουμουνδούρου δεν είχε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι είναι επτά προτάσεις, επτά ψέματα. Είναι αθλιότητες και μάλιστα παιδαριώδεις δολοφονία χαρακτήρα», δήλωσε αρχικά.
«Αν τολμάνε ας κάνουν επίσημη ανακοίνωση», ανέφερε στη συνέχεια ο ίδιος.
Ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως απέκτησε μια έμμισθη σχέση με το κόμμα, μετά την εκλογή Κασσελάκη και είπε πως δεν, «έπεσε από τα σύννεφα» με την σημερινή απόφαση, καθώς «μπορεί να υπήρχε η λίστα ήδη πριν τις εκλογές και μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλοι».
«Δηλαδή όποιος δεν είναι απολύτως της γνώμης του προέδρου. Οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν ωστόσο, με αυτά τα οποία αναφέρονται», εξήγησε.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε πως: «Είμαι από τα ιδρυτικά μέλη στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πολλά, πολλά χρόνια και μάλιστα στο πρώτο συνέδριο ήμουν και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Δεν σκοπεύω να πάω κάπου αλλού. ΣΥΡΙΖΑ είμαι και ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνω».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης