Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η Μαρία Καρυστιανού δέχθηκε υβριστική επίθεση από στέλεχος της ΝΔ - Η προκλητική ανάρτηση και η απάντηση του κόμματος

Η Μαρία Καρυστιανού δέχθηκε υβριστική επίθεση από στέλεχος της ΝΔ - Η προκλητική ανάρτηση και η απάντηση του κόμματος
Το στέλεχος της ΝΔ εγκαλεί τη χαροκαμένη μάνα ότι εργαλειοποιεί τον θάνατο της κόρης της στα Τέμπη «για λόγους ξεκάθαρα κομματικούς»...
Απρόκλητη και υβριστική ανάρτηση δέχθηκε η Μαρία Καρυστιανού από στέλεχος της ΝΔ Λέσβου, με αφορμή μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο νησί για τα Τέμπη με κύριους ομιλητές την πρόεδρο του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023» και τον Παύλο Ασλανίδη.
Ειδικότερα, ο Νίκος Κατράνης, στέλεχος της ΝΔ Λέσβου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, προέβη σε μια κατάπτυστη ανάρτηση κατά της Μαρίας Καρυστιανού προκαλώντας έκρηξη οργής στα social media.
Το στέλεχος της ΝΔ εγκαλεί τη χαροκαμένη μάνα ότι εργαλειοποιεί τον θάνατο της κόρης της στα Τέμπη «για λόγους ξεκάθαρα κομματικούς και στόχο την μελλοντική προσωπική κομματική σας ανέλιξη».
Σε ένα κείμενο το οποίο βρίθει ανορθολογικών αιτιάσεων στη βάση του αφηγήματος των ίσων αποστάσεων, το στέλεχος της ΝΔ κατηγορεί την πρόεδρο του Συλλόγου «Τέμπη 2023» ότι δεν έχει μιλήσει για όλα τα δεινά της χώρας...
«Πού ήταν τόσα χρόνια η ευαισθησία σας και συμπαράσταση σε τόσες χαροκαμένες μάνες;- που πολλές φορές έχασαν τα παιδιά τους με ακόμα πιο άδικο και τραγικό τρόπο; –
Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει για την τραγική και αξιοπρεπέστατη μάννα του Αξαρλιάν ; Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει για τα τραγικά θύματα της Μάρφιν ;
Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει για τα πολλαπλάσια θύματα στο Μάτι; στην Μάνδρα;», αναφέρει στην παραληρηματική του ανάρτηση το στέλεχος της ΝΔ.
Και συνεχίζει την αναίτια επίθεσή του υποστηρίζοντας: «Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει για τα τόσα νεαρά παιδιά -Αστυνομικούς- αθώα θύματα της τρομοκρατίας; (θέλω να πιστεύω να μην είσαστε και εσείς με όλους αυτούς τους ” γραφικούς” δημοκράτες και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που εν μέσω Κορωναίου έκαναν πορείες για την αποφυλάκιση του σκληρού δολοφόνου Κουφοντίνα)».
Το στέλεχος της ΝΔ Λέσβου, συμπληρώνει συμπεραίνοντας:
«Θα πρέπει όμως να συνειδητοποιείσετε (sic) ότι η ανοχή και ο σεβασμός της Πολιτείας και της Κοινωνίας δεν είναι αδυναμία ούτε και απεριόριστος.
Όλοι πλέον έχουμε καταλάβει τον ρόλο και τις επιδιώξεις σας».

δ_3.jpg

H αντίδραση της τοπικής ΝΔ

Επισημαίνεται ότι μετά τον σάλο που προκλήθηκε η τοπική οργάνωση της ΝΔ μετά την έκρηξη οργής εξέδωσε μια χλιαρή ανακοίνωση καταδίκης του στελέχους της χωρίς να αναφέρει εάν τον θέτει εκτός κόμματος.
«Οι δηλώσεις του κ. Κατράνη δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση, η συνέχεια της οποίας συνάδει με τις θέσεις ΝΔ και κυβέρνησης που αμφισβητεί τις αποκαλύψεις των συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη και κάνει λόγο για «θεωρίες συνωμοσίας, δηλητηριώδεις φήμες και εύκολοι εντυπωσιασμοί».
«Είναι ντροπή, κάποιοι, ανεξαρτήτως κομματικής απόχρωσης και κομματικής αφετηρίας, να βλέπουν τον ανθρώπινο πόνο ως αντικείμενο καμπάνιας και την εργαλειοποίησή του ως ευκαιρία για μικροπολιτικά οφέλη. Σε τέτοιες στιγμές απαιτείται από όλους σεβασμός στην αλήθεια, ειλικρίνεια στο πένθος και εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.
Δεν έχουν θέση θεωρίες συνωμοσίας, δηλητηριώδεις φήμες και εύκολοι εντυπωσιασμοί. Και σε αυτήν την προσπάθεια οφείλουμε να είμαστε όλοι συνοδοιπόροι» καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης