Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπαρτιάτες: Ανεξάρτητος και ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης – Δύσκολες ώρες για Στίγκα, που του έδωσαν κόμμα και το μετατρέπει σε χρεωκοπημένο μαγαζάκι

Σπαρτιάτες: Ανεξάρτητος και ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης – Δύσκολες ώρες για Στίγκα, που του έδωσαν κόμμα και το μετατρέπει σε χρεωκοπημένο μαγαζάκι
Πήρε κόμμα του 5% και με τις κινήσεις του το μετατρέπει σε χρεωκοπημένο μαγαζάκι ο Στίγκας
Σχετικά Άρθρα

Την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών, δηλώνει με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο Μιχαήλ Γαυγιωτάκης.
Κατόπιν τούτου η ΚΟ του κόμματος, αριθμεί πλέον 6 βουλευτές. 
Ο Μιχαήλ Γαυγιωτάκης, που είχε αναλάβει και τη θέση του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, κάνει λόγο για «λανθάνουσα ανεξαρτησία» ενώ ζητά από τον κ. Τασούλα να διενεργήσει οικονομικό έλεγχο, ενεργοποιώντας τις διατάξεις της νομοθεσίας για την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων, αλλά και την αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων των πόθεν έσχες για τους πολιτικούς.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, επειδή μέχρι σήμερα «διετέλεσα Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του πολιτικού κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”, παρακαλώ για την ενεργοποίηση των σχετικών διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας (Ν. 3023/2002, ως τροποποιήθηκε και ισχύει), περί της κρατικής χρηματοδοτήσεως των κομμάτων καθώς και της αρμοδίας Επιτροπής Ελέγχου του άρθρου 3Α του Ν. 3213/2003 ως ισχύει».

gaviber-image-2024-06-25-16-00-01-201-jpg.webp

Τι πραγματικά συμβαίνει στο εθνικό κόμμα Σπαρτιάτες;

Οι Σπαρτιάτες ήταν ένα άγνωστο κόμμα και ο Βασίλης Στίγκας επίσης άγνωστος στην ελληνική κοινωνία.
Όλα άλλαξαν όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης αποφάσισε να στηρίξει το κόμμα Σπαρτιάτες… η στήριξη αυτή εκτίναξε το ποσοστό των Σπαρτιατών… στο 4,68% συγκεντρώνοντας 243.922 ψήφους.
Εάν ήταν μόνος του ο Στίγκας θα ελάμβανε 1.000 ψήφους.
Οι Σπαρτιάτες μπήκαν στην Βουλή αποκλειστικά λόγω της στήριξης Κασιδιάρη.
Ο Στίγκας όντως είναι Πρόεδρος των Σπαρτιατών και όντως δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Ηλία Κασιδιάρη, αυτό είναι ακριβές και αληθές.
Το κόμμα Σπαρτιάτες ήταν μια ανάγκη… άπαξ και η κυβέρνηση Μητσοτάκη με φωτογραφικό νόμο είχε αποκλείσει το εθνικό κόμμα Έλληνες που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Όταν συνέβη το αναμενόμενο… η δυναμική Κασιδιάρη επιβεβαιώθηκε αφού οι Σπαρτιάτες μπήκαν στην Βουλή… ο Βασίλης Στίγκας ο Πρόεδρος του κόμματος… αυτονομήθηκε.
Πολλοί πίστευαν ότι απλά ο Στίγκας απλά αναμένει να παρέλθει ο χρόνος – έως 10 Ιουλίου ήταν η προθεσμία – να υποβληθεί ένσταση στο εκλογοδικείο κατά των Σπαρτιατών… και έτσι κρατούσε ήπια στάση και δεν ασκούσε αντιπολίτευση στην κυβέρνηση…
Ωστόσο… η ήπια αντιπολίτευση συνεχίστηκε και μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής ενστάσεων… οπότε… ο Βασίλης Στίγκας αποδεικνύεται ότι… ακολουθούσε διαφορετική στρατηγική… από αυτήν για την οποία εκλέχθηκε… μαχητική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει κάτι.
Αντιπολίτευση μηδέν και ο ένας μετά τον άλλον αποχωρούν οι βουλευτές.
Ο Στίγκας πήρε την ευκαιρία της ζωής του και την πέταξε στα σκουπίδια.
Απλά και καθαρά. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης