Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Κωνσταντινούπολη ο Αλέξης Τσίπρας - Η τιμητική πρόσκληση στο Global Relations Forum

Στην Κωνσταντινούπολη ο Αλέξης Τσίπρας - Η τιμητική πρόσκληση στο Global Relations Forum
Το Σάββατο στις 11.00 το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας θα ειναι ο κεντρικός ομιλητής στην τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Koç
Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας όπου και είχε την πρώτη συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης, Ekrem Imamoglu.
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποδοχή Δήμαρχε. Είναι πάντα μεγάλη χαρά μου να βρίσκομαι στην Τουρκία και ιδιαίτερα στην Κωνσταντινούπολη. Και είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε σκέψεις. Έχω δουλέψει ιδιαίτερα για την ελληνοτουρκική φιλία, για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και πιστεύω ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, ιδιαίτερα οι προοδευτικές δυνάμεις, οι προοδευτικοί πολιτικοί, την προσπάθεια για την καλυτέρευση των σχέσεων των δύο χωρών, αλλά και για να δημιουργήσουμε, όπως είναι το όραμά μας, μια κοινωνία ειρήνης, ισότητας και αλληλεγγύης» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της συνάντησης με τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου.
Από την πλευρά του ο Εκρέμ Ιμάμογλου ευχαρίστησε τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την επίσκεψη. «Η Ελλάδα είναι μια γειτονική χώρα και οι σχέσεις μας είναι πολύ σημαντικές, ιδιαίτερα σε μένα» τόνισε χαρακτηριστικά και καλωσόρισε τον Αλέξη Τσίπρα «τόσο ως Δήμαρχος όσο και ως Σοσιαλδημοκράτης».
Το απόγευμα της Παρασκευής, στις 7, ο Αλέξης Τσίπρας θα παραστεί ως τιμώμενος ομιλητής σε δείπνο του Global Relations Forum, με κεντρικό θέμα συζήτησης τις διεθνείς εξελίξεις. Το Σάββατο στις 11.00 το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας θα ειναι ο κεντρικός ομιλητής στην τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Koç.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης