Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαρινάκης (κυβερνητικός εκπρόσωπος): Δεν θα πολιτευτεί ξανά με τη ΝΔ ο Λ. Αυγενάκης

Μαρινάκης (κυβερνητικός εκπρόσωπος): Δεν θα πολιτευτεί ξανά με τη ΝΔ ο Λ. Αυγενάκης
Ο πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει ότι αλαζονικές συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές τόνισε ο κ.Μαρινάκης
Ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν πρόκειται να πολιτευτεί ξανά με τη ΝΔ ανακοίνωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης
Όπως είπε ο κ.Μαρινάκης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι αλαζονικές συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές.
Ανέφερε μάλιστα πως συμπεριφορές «ξέρεις ποιος είμαι εγώ δεν είναι ανεκτές από τη Νέα Δημοκρατία» και δεν πρόκειται κάποιος με τέτοιες συμπεριφορές να πολιτευτεί ξανά με την παράταξη.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Μαρινάκης υποστήριξε ότι η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για διαγραφή του κ. Αυγενάκη ήταν μια αυτονόητη απόφαση που κανείς δεν θα μπορούσε να διανοηθεί ότι δεν θα λαμβανόταν.
«Θα ήταν αδιανόητο ένας άνθρωπος με τέτοια συμπεριφορά να συνεχίσει να πολιτεύεται υπό τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας.
Ξέρετε, για εμάς οι πράξεις είναι πιο σημαντικές από τα λόγια διότι ο βομβαρδισμός με λόγια χωρίς αντίστοιχες πράξεις, είναι εκείνος ο οποίος τελικά απαξίωσε την πολιτική στα μάτια νέων ανθρώπων και ιδιαιτέρως της δικής μου γενιάς.
Για το λόγο αυτό ο Πρωθυπουργός σε ζητήματα συμπεριφοράς αντιδρούσε πάντα «ακαριαία» με απομακρύνσεις από υπουργεία ή ακόμα και από ψηφοδέλτια.
Είτε αυτά τα ζητήματα π.χ. αφορούσαν έναν χορό που δεν έπρεπε να χορευτεί, είτε την απόλαυση διακοπών τη στιγμή που η χώρα βρισκόταν σε κρίση» επισήμανε ο κ.Μαρινάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης