Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σάλος από την επίθεση Πολάκη στη Συρεγγέλα: «Βούλωστο, άντε να κάνεις καμιά δουλειά» - Η συγγνώμη Κασσελάκη

Σάλος από την επίθεση Πολάκη στη Συρεγγέλα: «Βούλωστο, άντε να κάνεις καμιά δουλειά» - Η συγγνώμη Κασσελάκη
Τη διαγραφή «τώρα» του κ. Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Σάλο έχει προκαλέσει η φραστική επίθεση που εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, προς την γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, σε τηλεοπτική αντιπαράθεση.
Αφορμή οι ισχυρισμοί του ότι υπήρξε απόφαση για διακοπή συνταγογράφησης και πρόσβασης των ανασφάλιστων σε δημόσιες δομές υγείας.
Όταν η Μαρία Συρεγγέλα κάλεσε τον Παύλο Πολάκη να παρουσιάσει το ΦΕΚ ή την εγκύκλιο που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της επιτέθηκε.
«Η κυρία Συρεγγελά να πάει να κάνει καμία δουλειά», «βούλωστο» ήταν μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο πρώην υπουργός.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε συγγνώμη από τη Συρεγγέλα για τον Πολάκη - ΝΔ: Υποκριτική η στάση του

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά την οποία ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη. 
Πηγές από τη Νέα Δημοκρατία σημειώνουν ότι η συγγνώμη του Στέφανου Κασσελάκη είναι «υποκριτική» δεδομένου ότι είχε προηγηθεί λίγα λεπτά νωρίτερα η ανάρτηση Πολάκη στην οποία επέμεινε στη χθεσινή συμπεριφορά του.
«Αν θέλει πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον κ. Πολάκη, αντί να κάνει τον συνήγορό του τηλεφωνικώς για λογαριασμό του» κατέληξαν οι πηγές της ΝΔ.

Πολάκης: Δεν παίρνω τίποτα πίσω

Αμετανόητος εμφανίζεται με ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης.

Η ανάρτηση Πολάκη


«Αφηστε κατα μερος τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ περι «σεξιστικης επιθεσης Πολακη στη Συρεγγελα» και ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ του τυπου «ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΣΦΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ» για την προσπαθεια που κανατε χθες να πεταξετε εκτος συστηματος συνταγογραφησης τους ανασφαλιστους συμπολίτες μας!!!! ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ. Λεξη δεν παιρνω πισω απο αυτα που ειπα χθες σε μια βουλευτη που -δεν ηξερε καν το αντικειμενο που κουβεντιαζαμε λες και η ΗΔΙΚΑ λειτουργει με ΦΕΚ και οχι με εντολες απο υπουργειο και ΕΟΠΥΥ -μιλούσε διαρκως πανω μου ενω ημουν σε τηλεφωνικη γραμμη για να μην ακουγεται το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ της πολιτικης της ΝΔ με τους ανασφαλιστους! ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΠΙΣΩ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ!

Συρεγγέλα: Αθλιότητες Πολάκη - Καλώ συναδέλφισσες στη Βουλή να υψώσουμε τη φωνή μας απέναντι στο «βούλωστο»

Η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα σε δήλωσή της καλεί «τις συναδέλφισσές μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, καθώς και τους τομείς Δικαιωμάτων και Ισότητας τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και όλων των κομμάτων να πάρουν καθαρά θέση και να υψώσουμε μαζί τη φωνή μας απέναντι στο “βούλωστο”» προσθέτοντας ότι «δεν περιμένω από τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη ή να επιδείξει την δήθεν κοινωνική του ευαισθησία, διαγράφοντάς τον.
Είναι ξεκάθαρο άλλωστε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ, ανεξαρτήτως ηγεσίας, ο “πολακισμός” αποτελεί την επίσημη έκφραση της αθλιότητας με την οποία καλύπτουν την πολιτική τους ανεπάρκεια», τονίζει.

Η δήλωση Συρεγγέλα

«Χθες βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης μου επιτέθηκε και αφού πρώτα ζήτησε να “πάω να κάνω καμιά δουλειά”, στη συνέχεια με το γνωστό τραμπούκικο ύφος του, μου είπε “να το βουλώσω”!
Προφανώς και δεν περιμένω από τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη ή να επιδείξει την δήθεν κοινωνική του ευαισθησία, διαγράφοντάς τον. Είναι ξεκάθαρο άλλωστε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ, ανεξαρτήτως ηγεσίας, ο “πολακισμός” αποτελεί την επίσημη έκφραση της αθλιότητας με την οποία καλύπτουν την πολιτική τους ανεπάρκεια.
Οι ύβρεις, ο μισογυνισμός και οι τοξικές επιθέσεις δεν έχουν θέση όχι μόνο στη Βουλή ή στην πολιτική “αρένα”, αλλά κυρίως στην κοινωνία.
Πάντως, ας μην ξεχνούν και ο κ. Πολάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι στη Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν φοβηθήκαμε, ούτε πρόκειται να φοβηθούμε θρασύδειλους πολιτικούς τραμπούκους».


Διαγραφή Πολάκη ζητά η κυβέρνηση

Τη διαγραφή «τώρα» του κ. Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στο MEGA.
«Ο κ. Πολάκης είπε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά μιας πολιτικής αντιπάλου, μιας γυναίκας, ενός ανθρώπου που τυχαίνει να είναι σε ένα άλλο κόμμα. Πρόκειται για χαρακτηρισμούς που παραπέμπουν σε ακραία κόμματα και επειδή είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πολύ ευαίσθητος σε διαγραφές υπουργών, ζητάμε από τον κ. Κασσελάκη να πάρει θέση και να διαγράψει τον Πολάκη» είπε ο κ. Μαρινάκης.
«Αν δεν κάνει κάτι ο κ. Κασσελάκης σημαίνει ότι αυτή η συμπεριφορά που όλα αυτά τα χρόνια την αφήνει ανεξέλεγκτη ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια συνολική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν μπορεί να είμαστε a la carte ευαίσθητοι» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ζαχαράκη: Ο Πολάκης προσέβαλε κάθε ελληνίδα που παλεύει καθημερινά

«Ο κύριος Πολάκης δεν προσέβαλε με χυδαιότητα την Μαρία Μαρία Συρεγγέλα - Maria Syrengela αλλά κάθε ελληνίδα που παλεύει καθημερινά» σχολίασε με ανάρτησή της στο Facebook η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη.
«Η "δουλεια" στην οποία υποτιμητικά αναφέρεται ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης είναι εκείνη που κρατάει όρθιες τις οικογένειες και την ελληνική κοινωνία πρόσθεσε η κυρία Ζαχαράκη.

Η ανάρτηση της Σοφίας Ζαχαράκη για τον Παύλο Πολάκη

«Η βαθιά υποτίμηση της γυναίκας είναι η ρίζα της πατριαρχίας που υποτίθεται ότι πολεμάει η Αριστερά. Η «δουλεια» στην οποία υποτιμητικά αναφέρεται ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης είναι εκείνη που κρατάει όρθιες τις οικογένειες και την ελληνική κοινωνία. Ο κύριος Πολάκης δεν προσέβαλε με χυδαιότητα την Μαρία Μαρία Συρεγγέλα - Maria Syrengela αλλά κάθε ελληνίδα που παλεύει καθημερινά. Κόντρα στα στερεότυπα, την υποτίμηση και την αμφισβήτηση. Κοντρα σε κάθε έναν που την αντιλαμβάνεται όπως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης