Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχάλης Κατρίνης: «ΠΑΣΟΚ και Μητσοτάκης δεν πάνε μαζί»

Μιχάλης Κατρίνης: «ΠΑΣΟΚ και Μητσοτάκης δεν πάνε μαζί»
«Βρίσκομαι απέναντι σε κάθε κατεστημένη και συντηρητική επιλογή.
Τα κόμματα έχουν αρχές και αξίες. Δεν είναι κέντρα διερχομένων για να φεύγει κάποιος, να πηγαίνει απέναντι και μετά, με την ίδια ευκολία, να επιστρέφει σα να μη συμβαίνει τίποτα.
Η μάχη είναι πολιτική και όχι προσωπική. Όλοι θα κριθούμε από την κοινωνική βάση της δημοκρατικής παράταξης’», τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.
Ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε ότι συμμετέχοντας στη διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, είναι αποφασισμένος για δύο πράγματα:
1ον: Να μη συμβιβαστώ με την εικόνα ενός μικρομεσαίου κόμματος του 13% και του 15% που θα έχει στόχο τη δεύτερη θέση.
2ον: Να μιλήσω ξεκάθαρα και ανυποχώρητα για μια μεγάλη παράταξη που θα είναι κόμμα εξουσίας και θα κυβερνήσει.
Σε ερώτηση για το αν η πρόταση του για μεγάλη παράταξη οδηγεί στη ρευστοποίηση του ΠΑΣΟΚ ή τη μετατροπή του σε συνιστώσα, ο Μιχάλης Κατρίνης απάντησε λέγοντας:
«Το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών, από τη στιγμή που είχαμε κατάρρευση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα το ΠΑΣΟΚ έχασε πάνω από 100.000 ψήφους, δεν συνιστά ρευστοποίηση;
Παράλληλα ένα μικρομεσαίο κόμμα που βρίσκεται σε μια παρατεταμένη περίοδο φθοράς, αναπόφευκτα προορίζεται για συνιστώσα σε μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας; Μήπως αυτό θέλουν κάποιοι;»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης