Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Σαμαράς ευθέως παρακινεί τους βουλευτές να αμφισβητήσουν την κυβέρνηση – Αποτυχία Μυλωνάκη, εκνευρισμός για Πατέλη

Ο Σαμαράς ευθέως παρακινεί τους βουλευτές να αμφισβητήσουν την κυβέρνηση – Αποτυχία Μυλωνάκη, εκνευρισμός για Πατέλη
Ο Α. Σαμαράς έχει απασφαλίσει και το ίδιο έχουν κάνει οι βουλευτές που πλέον δεν θέλουν να έρχονται προ τετελεσμένων και να πράττουν ότι θέλει το Μαξίμου
Έχει πυκνώσει τις παρεμβάσεις του ο Αντώνης Σαμαράς στην κυβέρνηση και στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μετά την πύρινη ομιλία του στο Πολεμικό Μουσείο.
Ο ίδιος έχει παρακινήσει, πλέον, και άλλους να μπουν στην λογική της αμφισβήτησης όπως και έγινε με την περίπτωση της απόρριψης του διορισμού της Κατερίνας Φουντεδάκη από γαλάζιους βουλευτές που διαμήνυσαν στο Μέγαρο Μαξίμου ότι δεν θα την ψηφίσουν επειδή έπαιξε κρίσιμο ρόλο στο νομοσχέδιο για τα ΛΟΑΤΚΙ και την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια.
Ήταν μία πράξη ενός σήριαλ που όπως φαίνεται θα κρατήσει για πολύ καιρό.
Ο Α. Σαμαράς έχει απασφαλίσει και το ίδιο έχουν κάνει οι βουλευτές που πλέον δεν θέλουν να έρχονται προ τετελεσμένων και να πράττουν ότι θέλει το Μαξίμου.

Το δείπνο στον «Καραβίτη» στο Παγκράτη

Πριν λίγες μέρες υπήρξε σύναξη με πρωτοβουλία Αντώνη Σαμαρά στην οποία συμμετείχαν ο πρώην πρόεδρος και πέντε βουλευτές, φίλα προσκείμενοι σ' αυτόν: οι Ανδρέας Κατσανιώτης, Φώντας Μπαραλιάκος, Μίλτος Χρυσομάλλης, Λάκης Βασιλειάδης και Χρήστος Μπουκώρος.
Στην αρχή πήγαν για καφέ στη Βαλαωρίτου, σε γνωστό καφέ που το έχει φίλος και οπαδός του Αντώνη Σαμαρά, και στη συνέχεια κατέληξαν για δείπνο στη γνωστή ταβέρνα του Παγκρατίου «Καραβίτης», επίσης διάσημη για τις πολιτικές συγκεντρώσεις.

Ήταν εκνευρισμένοι με Πατέλη και Σκέρτσο

Στο δείπνο, οι βουλευτές τα έχωσαν άσχημα στην κυβέρνηση για την υπόθεση της Φουντεδάκη, που ήταν πρόταση των Πατέλη-Σκέρτσου.
Θεώρησαν ότι «όποιος την πρότεινε, είχε πολύ μεγάλο θράσος» αφού ήταν η καθηγήτρια που συνέταξε το νόμο για το γάμο των ομοφυλόφιλων και ήταν θετική στο να μπορούν να τεκνοθετούν.
Η ίδια είχε κάνει και ιδιαίτερα μαθήματα στους γαλάζιους βουλευτές για το νομοσχέδιο, όμως, δεν έπιασαν καθώς 51 βουλευτές είτε απείχαν είτε δεν το ψήφισαν.
Πέρα όμως από το περιστατικό με τη Φουντεδάκη, υπήρξε συζήτηση και για την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και την στάση που θα κρατήσουν.
Κανένας δεν θα συναινέσει στην ανανέωση της θητείας της, αυτό έγινε ξεκάθαρο και απ’ ότι φαίνεται δεν είναι οι μόνοι που δεν θα στηρίξουν.

Νέα εκδήλωση Σαμαρά τον Σεπτέμβριο

Ο Α.Σαμαράς τους τόνισε ότι δεν θα συναινέσει και ο ίδιος, ενώ όπως μάθαμε για κάνει και νέα εκδήλωση το Ίδρυμα Σαμαρά τον Σεπτέμβριο με θέμα τα εθνικά ζητήματα και την κατάσταση στην Ελλάδα.
Θα είναι μία ευκαιρία να μετρηθεί και πάλι η δυναμική του Σαμαρά και όχι μόνο.
Παρών θα είναι και ο Κώστας Καραμανλής ο οποίος έχει το δικό του κοινό.
Οι βουλευτές, βλέποντας ότι ο Α.Σαμαράς βγαίνει μπροστά πιο συχνά, έχουν απασφαλίσει και προκαλούν εκρήξεις απέναντι στο Μαξίμου που παρακολουθεί ανήμπορο να πράξει το οτιδήποτε.
Ακόμα και η έλευση του Γιώργου Μυλωνάκη στο Μαξίμου που ο ρόλος του είναι να είναι σύνδεσμος της κυβέρνησης στην κοινοβουλευτική ομάδα, κρίνεται ανεπιτυχής.
Στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και στην Επιτροπή Θεσμών, οι βουλευτές έκαναν επανάσταση και ο Μυλωνάκης δεν μπόρεσε να την αποτρέψει.

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης