Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαμός στη Βουλή: Φραστική επίθεση Πολάκη σε συνεργάτιδα του Άδωνι - Δάκρυσε η Λινού (ΣΥΡΙΖΑ) και απολογήθηκε

Χαμός στη Βουλή: Φραστική επίθεση Πολάκη σε συνεργάτιδα του Άδωνι - Δάκρυσε η Λινού (ΣΥΡΙΖΑ) και απολογήθηκε
Ο Παύλος Πολάκης, πρωταγωνιστής σε νέο επεισόδιο στη Βουλή...
Στο «κόκκινο» η ένταση κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής με πρωταγωνιστή για ακόμη... μια φορά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη.
Ειδικότερα, ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης επιτέθηκε λεκτικά σε γυναίκα συνεργάτη του υπουργού Υγείας, την οποία βγήκε στη συνέχεια να υπερασπιστεί η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αθηνά Λινού και μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα.

Όλα ξεκίνησαν από την τοποθέτησή του Πολάκη αλλά τίποτα δεν προμήνυε την επίθεση που θα ακολουθήσει.
Σταμάτησε ξαφνικά να αναπτύσσει τα επιχειρήματά του και απευθύνθηκε με επιθετικό τόνο στην συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντάς της «μη στρίβεται τη μούρη σας κυρία μου. Ναι σε εσάς το λέω. Έχετε ένα στράβωμα στο στόμα εν είδει απαξίας».
Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Στύλιος και ακολούθησε η εξής στιχομυθία:
Γιώργος Στύλιος: Όχι, όχι σας παρακαλώ
Παύλος Πολάκης: Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει μόνιμα ένα στριφογύρισμα του προσώπου απαξίας
Γιώργος Στύλιος: Σας παρακαλώ! Μην κάνετε προσωπικές επιθέσεις.

 


Συγγνώμη με κλάματα από την Αθηνά Λινού 

Η νέα επίθεση του Παύλου Πολάκη προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση των μελών της επιτροπής, με τον Σπύρο Μπιμπίλα της Πλεύσης Ελευθερίας να επισημαίνει πως «δεν μπορεί ο κάθε βουλευτής ή ο κάθε παριστάμενος να προσβάλλει μια γυναίκα έτσι».



«Δεν θέλουμε να περάσει αυτή τη γραμμή στη Βουλή, έχει γίνει επανειλημμένως και γι΄αυτό απογοητεύομαι, να έχουν προσβληθεί η κυρία Κωνσταντοπούλου, η κ. Ακρίτα, εμείς ως Πλεύση Ελευθερίας διαφωνούμε δεν μπορεί ο κάθε βουλευτής να προσβάλλει κάποιον ιδιαίτερα όταν είναι γυναίκα. Δεν είναι δημοκρατικό, δεν είναι ευπρεπές», πρόσθεσε ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.
Την επίθεση καταδίκασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού.
«Να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας», εξήγησε σε φορτισμένο τόνο, αφού ξεκινώντας την τοποθέτησή της ξέσπασε σε δάκρυα.
«Και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο», είπε με λυγμούς ενώ ζήτησε και πάλι συγγνώμη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης