Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αρβανίτης (Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Στις πόσες ... κοινές παρακολουθήσεις παύει να είναι σύμπτωση κ. Μητσοτάκη;

Αρβανίτης (Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Στις πόσες ... κοινές παρακολουθήσεις παύει να είναι σύμπτωση κ. Μητσοτάκη;
« Ο κ. Μητσοτάκης και το στενό του περιβάλλον μετέτρεψαν την ΕΥΠ και το Predator σε κοινό εκτελεστικό τους βραχίονα» καταγγέλλει ο Ευρωβουλευτής
Οξύτατη ανακοίνωση με βέλη κατά της κυβέρνηση εξέδωσε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ανιπτόεδρος της Ευρωομάδας Left Κώστας Αρβανίτης, αφορμώμενος από τις τελευταίες εξελίξεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών.
«Δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρανόησης, και δικαιώνουν απόλυτα τη πεποίθηση που εκφράζουμε ακλόνητα ήδη από τη δημοσιοποίηση των πρώτων αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ο κ. Μητσοτάκης και το στενό του περιβάλλον μετέτρεψαν την ΕΥΠ και το Predator σε κοινό εκτελεστικό τους βραχίονα για καταχρηστικές έως κακόβουλες και εξόφθαλμα παράνομες παρακολουθήσεις, και το Μέγαρο Μαξίμου σε σκοτεινό παρακρατικό υπόγειο», τόνισε σχετικά ο Ευρωβουλευτής.


«Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει υπόλογος και οφείλει να εξηγήσει όχι μόνο γιατί άλλαξε τον νόμο, ούτε μόνο γιατί απαγόρευσε από τους παρακολουθούμενους να μαθαίνουν τους λόγους μετά τη λήξη της επισύνδεσης. Πάνω από όλα οφείλει να μας εξηγήσει γιατί παρακολουθούσε η ΕΥΠ πολιτικούς αξιωματούχους, εκπροσώπους της Δικαιοσύνης και Ανεξάρτητων Αρχών, υψηλόβαθμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΛ.ΑΣ., και δημοσιογράφους, και γιατί πολλοί από αυτούς ταυτόχρονα ή σχεδόν ταυτόχρονα παρακολουθήθηκαν και από το Predator.
Αλήθεια, κύριε Μητσοτάκη, στις πόσες κοινές παρακολουθήσεις παύει να είναι σύμπτωση;
Εμείς δεσμευόμαστε να κρατήσουμε το ζήτημα σε υψηλή προτεραιότητα στα ευρωπαϊκά φόρα.
Γιατί είναι ζήτημα Δημοκρατίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης