Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σάλος με νέο ηχητικό του ευρωβουλευτή Παππά, αναφορά στη Greek Mafia - «Θα κλαίει η μάνα σου η βρωμιάρα»

Σάλος με νέο ηχητικό του ευρωβουλευτή Παππά, αναφορά στη Greek Mafia - «Θα κλαίει η μάνα σου η βρωμιάρα»

Απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις πρακτικές του πρώην μπασκετμπολίστα ζητεί η κυβέρνηση

Σχετικά Άρθρα
Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες δύο ημέρες στην πολιτική σκηνή με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά και τις ιδιωτικές συνομιλίες του με ύβρεις κατά Έλληνα Αστυνομικού.
Αξίζει να σημειωθεί πως το επεισόδιο του Νίκου Παππά με τον αστυνομικό έλαβε μεγάλες διαστάσεις σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, καθώς η Αττική μέτρα τις πληγές από τη φωτιά που ξέσπασε στον Βαρνάβα και έφτασε έως το Χαλάνδρι.
Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής φέρεται να έστειλε γραπτά μηνύματα αλλά και ηχητικό προς τον αστυνομικό.
Μάλιστα, στο ηχητικό, ο ευρωβουλευτής ακούγεται να λέει, απευθυνόμενος προς τον αστυνομικό:
«Μην έρθω στη Θεσσαλονίκη και σε τελειώσω, σκουπίδι.
Καλό ψόφο σε ό,τι αγαπάς
».
Επί του παρόντος, δεν έχει γνωστό τι προηγήθηκε... καθώς ο αστυνομικός έκανε μπλοκ τον Νίκο Παππά και πλέον η μεταξύ τους συνομιλία τους δεν είναι διαθέσιμη...

Ποιος ήταν ο Αστυνομικός

Ο αστυνομικός που ήρθε σε αντιπαράθεση με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά είναι παλιός… γνώριμος της Ελενας Ακρίτα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
«Τον αστυνομικό που έβρισε τον Νίκο Παππά, τον είχα ξεμπροστιάσει το 2019 γι’ αυτή του την ανάρτηση.
Μετά από αυτό η ΝΔ τον διέγραψε.
Αλήθεια, ανήκει ακόμα στην Ελληνική Αστυνομία;», αναρωτιέται στην ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

ASTYNOMIKOS-PAPPAS.jpg


Νέο ηχητικό του ευρωβουλευτή με απειλές που σοκάρουν

Ένα νέο ηχητικό με πρωταγωνιστή τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά κάνει τον γύρο των social media, ενώ πριν λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ανακοίνωσή του ανέφερε χαρακτηριστικά:
Επί τρεις ημέρες είναι «εξαφανισμένος» ο ΣΥΡΙΖΑ και πολύ περισσότερο ο Πρόεδρός του Στέφανος Κασσελάκης.
Εκείνος που θα έφερνε νέα ήθη στην πολιτική δεν έχει να πει ούτε μια λέξη για τις αποκαλύψεις για τις χυδαίες λεκτικές επιθέσεις και απειλές του Ευρωβουλευτή του Ν. Παππά, που έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας.
Στο νέο ηχητικό από συνομιλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Παππάς ακούγεται να απειλεί κάποιον, λέγοντας:
«Αγράμματο σκουπίδι, άκουσε να δεις για το καλό σου.
Πρόσεχε τι λες, πώς τα λες και σε ποιον τα λες.
Θα σου στείλω κανένα ''πεϊνιρλί'' στο σπιτάκι σου, είσαι φακελωμένος.
Πρόσεχε.
Ποιο τμήμα;
Ποιο τμήμα, βρε σκουπίδι αγράμματο, απόβλητο της κοινωνίας;
Που θα κλαίει η μάνα σου η βρομιάρα και ο πεταμένος ο πατέρας σου, άμα θέλω.
Τέλος πάντων.
Πίστεψέ με, δεν θα τους αρέσει και πολύ.
Και δεν είσαι και ο πιο συμπαθής από όλους.
Λοιπόν, σκουπίδι, εξαφανίσου μη σου γα... (σ.σ.: κόβεται το ηχητικό)».


Δεν γλύτωσε ούτε η Τσιλιγκίρη

Αλλά φαίνεται πώς ούτε η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, Πρόεδρος του ΣΕΦ και Πολιτευτής με τη ΝΔ, κατάφερε να γλυτώσει από τον ευρωβουλευτή.
«Ποια είσαι εσύ, βρε γλυκούλα», «ούτε αξιοποίησα το κρεβάτι μου», ήταν μερικά αυτά που τις έγραψε στα ιδιωτικά τους μηνύματα και δημοσιοποίησε η ίδια.


Οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ζητούν την «άμεση αποπομπή» του

«Εκ μέρους των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, η επικεφαλής (της ομάδας) Ελίζα Βόζεμπεργκ καταδικάζει απερίφραστα τις χυδαίες, ρατσιστικές, σεξιστικές και εκβιαστικές επιθέσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκου Παππά, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, με απαράδεκτες εικόνες και εκφράσεις που κάνουν το γύρο του διαδικτύου», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.
«Η δουλειά των ευρωβουλευτών, ως δημοκρατικά εκλεγμένων εκπροσώπων των Ευρωπαίων πολιτών, είναι να συμβάλλουν με τη δράση και την εν γένει συμπεριφορά τους στην πραγμάτωση των ύψιστων αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι στην υπονόμευσή τους.
Την ώρα που η ΕΕ σύσσωμη καλεί μέσω των θεσμικών οργάνων της για συστράτευση όλων των δυνάμεων του ευρωπαϊκού δημοκρατικού τόξου ενάντια στη ρητορική μίσους, ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παππάς, προκαλεί με χαρακτηρισμούς που παραπέμπουν σε νοοτροπίες του υποκόσμου, περιφρονώντας την ψήφο των Ελλήνων που τον εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», σημείωνεται στην αμέσως επόμενη παράγραφο της ανακοίνωσης.
«Η τήρηση των αρχών του κράτους δικαίου, για τις οποίες τόσο πολύ κόπτεται ο ΣΥΡΙΖΑ κατασυκοφαντώντας μάλιστα τη χώρα πανευρωπαϊκά, επιβάλλουν την άμεση αποπομπή του Νίκου Παππά για την απρεπή, παράνομη και αντίθετη στα ευρωπαϊκά ιδεώδη συμπεριφορά του.
Είναι αδιανόητο να εκπροσωπείται η χώρα μας από έναν τέτοιο ευρωβουλευτή, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκει», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η απάντηση του ευρωβουλευτή


Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς επιχείρησε να κλείσει το θέμα με μία δήλωσή του στο Instagram λέγοντας πως αφενός σέβεται τους αστυνομικούς, αλλά δεν θα αφήσει κανέναν να προσβάλει τον ίδιο και την οικογένειά του, αφετέρου εγκάλεσε την κυβέρνηση που ασχολήθηκε τόσο γρήγορα μαζί του ενώ σε άλλα ζητήματα όπως οι πυρκαγιές, δεν έπραξε το ίδιο.



Το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση μετά τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού:
"Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα «πληρωμένα της πιστόλια», από ΜΜΕ ως τρολ του διαδικτύου, έχουν δυστυχώς αναγάγει σε καθημερινή τακτική τις επιχειρήσεις «δολοφονίας χαρακτήρα», δηλητηριάζοντας επικίνδυνα τη δημόσια σφαίρα. Μια τέτοια επιχείρηση έχουν εξαπολύσει τις τελευταίες μέρες και κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκου Παππά.
Κατά την προσφιλή τακτική της μονταζιέρας, επιστράτευσαν επιλεγμένα αποσπάσματα διαλόγων, βίντεο και «ηχητικά αποσπάσματα» που διακινούν ακροδεξιές ομάδες, ψεύδη περί αστυνομικών που δεν είναι πια αστυνομικοί, και αφού απέκρυψαν τις απειλές, τις κατάρες και τον οχετό ύβρεων σε βάρος του Ν. Παππά και των οικείων του, έφτιαξαν έναν πολτό κατηγοριών που αναπαρήγαγαν τα φιλικά τους ΜΜΕ, περνώντας υποκριτικά και προς αποπροσανατολισμό στη «θεσμική» επίθεση προς τον πραγματικό τους στόχο, τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Πρόεδρό του, μεταξύ άλλων με δηλώσεις του Π. Μαρινάκη και των ευρωβουλευτών της ΝΔ τάχα υπέρ «αξιών και ιδεωδών».
Η Νέα Δημοκρατία ας ασχοληθεί με τα ακροδεξιά, ρατσιστικά, ομοφοβικά και άλλα «μπουμπούκια» που έχουν βρει στέγη και τροφή στους κόλπους της και ας αφήσει κατά μέρος την εκτόξευση λάσπης εναντίον των πολιτικών αντιπάλων. Απόλυτος σεβασμός στους αστυνομικούς που δρουν στο πεδίο, όχι σε σταγονίδια που η ίδια η αστυνομία έχει αποβάλλει από τους κόλπους της κι αυτοί σπεύδουν να υπερασπιστούν. Που χρησιμοποιούσαν χυδαίους, ομοφοβικούς, χαρακτηρισμούς για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Και μια υπενθύμιση: αν εκτρέφεις το φίδι του φασισμού, κάποια στιγμή θα σε δαγκώσει.
ΥΓ. Όσο για τον ανεκδιήγητο κ. Ρωμανό, ας ασχοληθεί καλύτερα με τα «παρατράγουδα» της ανίκανης κυβερνητικής πολιτικής που έχει επιτρέψει να καεί η μισή Αττική και να φτάσει η φωτιά στο Χαλάνδρι".​

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης