Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μύλος ο ΣΥΡΙΖΑ: H Λινού μηνύει τον Πολάκη μετά τις καταγγελίες για τη χρηματοδότηση του Ινστιτούτου Prolepsis

Μύλος ο ΣΥΡΙΖΑ: H Λινού μηνύει τον Πολάκη μετά τις καταγγελίες για τη χρηματοδότηση του Ινστιτούτου Prolepsis
Η κ. Λινού ξεκαθάρισε αφενός ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί και αφετέρου εξέφρασε την πρόθεσή της να προχωρήσει σε μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη
Στον απόηχο των καταγγελιών του ανεξάρτητου βουλευτή Χανίων Παύλου Πολάκη για το Ινστιτούτο «Prolepsis», του οποίου πρόεδρος έχει διατελέσει η Αθηνά Λινού, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε μηνύσεις εναντίον του.
Ερωτηθείσα σχετικά από ηλεκτρονική ιστοσελίδα, η κ. Λινού ξεκαθάρισε αφενός ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί και αφετέρου εξέφρασε την πρόθεσή της να προχωρήσει σε μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη.
Στο θέμα προσπάθησε να παρέμβει χθες ο Στέφανος Κασσελάκης.
Αφορμή υπήρξε ο έντονος διάλογος που είχαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας, ο Π. Πολάκης με την Ολγα Γεροβασίλη σχετικά με την γνωστή πλέον συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπή του Ιουλίου που κατέληξε στο συναισθηματικό ξέσπασμα της κυρίας Λινού.
Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, ο «κ. Κασσελάκης φέρεται να κράτησε ίσες αποστάσεις από τα δύο στελέχη», λέγοντας: «Ζήτησα από τον Παύλο Πολάκη να αναγνωρίσει ότι ήταν αντιπαραγωγικός ο τρόπος που απευθύνθηκε στην μετακλητή υπάλληλο και παράλληλα ζήτησα από την Όλγα Γεροβασίλη να αναγνωρίσει ότι ήταν αντιπαραγωγικό το ότι ζήτησε να ολοκληρωθεί η διαγραφή του Παύλου Πολάκη».
Με ίσες αποστάσεις αναφέρθηκε ο Στ. Κασσελάκης στο θέμα της κόντρας Πολάκη – Λινού και στην ανάρτησή του με την οποία απάντησε χθες στους «87», αναφέροντας:
«Δε μιλάω για τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος μίλησε σε πολιτική βάση, και για τον οποίο υπάρχει ανοιχτό το θέμα Λινού (που ήδη ερευνώ προσωπικά και θα αποφασίσω νηφάλια όταν θα έχω τα πλήρη στοιχεία). Θα συναντηθώ με τον Παύλο, όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης